Video- og telefonkonsultation i fysioterapipraksis

Få gode råd til videokonsultation, videoholdtræning og telefonkonsultation på fysioterapeut-klinikker.

Her kan du læse om aftalerne om henholdsvis video- og telefonkonsultation og om videoholdtræning.

Du kan også læse om, hvordan du kommer godt i gang med videokonsultation og med videoholdtræning.

Du kan desuden læse om den tekniske løsning om videokonsultation på sundhed.dk, som indtil videre stilles gratis til rådighed for både klinikker med og klinikker uden ydernummer.

Del gerne dine erfaringer og gode råd og ideer til, hvordan I på klinikker anvender videokonsultation, videoholdtræning og telefonkonsultation. Både på klinikker inden for og uden for overenskomst.

Det sker

29. september 2020

Danske Regioner oplyser, at det nu er muligt at lave videoholdtræning via sundhed.dk. Der er udviklet en funktion vedr. flerpartsamtaler, som kan bruges til det.

19. august 2020

Vi udsendte nyhed om, at regionerne forlænger adgangen til at udføre videokonsultationer via sundhed.dk til 1. april 2021. Danske Fysioterapeuter forlænger den gratis adgang for fysioterapeuter på klinik uden ydernummer tilsvarende. Danske Regioner varsler, at løsningen på Sundhed.dk om 3-4 uger også kan anvendes til videoholdtræning.

11. maj 2020

Danske Fysioterapeuter indgik en midlertidig aftale med Regionernes Lønnings- og Takstnævn om, at fysioterapeuterne kan udføre holdtræning via video under praksisoverenskomsterne.

24. marts 2020

Danske Fysioterapeuter indgik en midlertidig aftale med Regionernes Lønnings- og Takstnævn om, at fysioterapeuterne kan udføre videokonsultation og telefonkonsultation under praksisoverenskomsterne.

 

Del eller udskriv siden
0 kommentarer

Kontakt

Jens Peter Vejbæk

Chefkonsulent
3341 4608