Find det oplæg, der passer til dig!

Bliver du svimmel, når du skal vælge mellem fagkongressens enorme udbud af faglige oplæg, talks og symposier? Vi præsenterer et udpluk af programmet til 3 typiske fysioterapeuter: Den nysgerrige, den kritiske og den nyuddannede.

Den nysgerrige

Du brænder for dit fag og kaster dig over alt det, du kan nå, lige fra pædiatri til geriatri. Du har taget kurser i 55 forskellige fagområder og har også snuset lidt til det alternative. 

Se din guide til programmet på Fagkongres 2022

Den kritiske

Du har været fysioterapeut i 35 år, og synes, du har set det meste. Egentlig kan du ikke helt se, hvad en fagkongres kan give en garvet fys som dig. Du har været igennem de fleste fagbøger indenfor dit felt og ved, at størstedelen af al ny viden er umulig at implementere i praksis. Desuden mangler der jo evidens for det meste.

Du går derfor kræsent til symposierne og tilrettelægger din tid, så du har tid til det vigtigste: Netværk med dine kollegaer, både fordums og nutidige. I har til gengæld en fest og slår jer løs på dansegulvet til den lyse morgen. Men bare rolig, fagkongressen har også noget at tilbyde dig.

Se din guide til programmet på Fagkongres 2022

Den nyuddannede

Du er lige kommet ud fra en af skolerne og står på spring til at redde hele verden. Dit hoved er fyldt med latinske betegnelser, din krop er toptunet, og du er klar til at vise patienterne, hvordan fysisk træning er svaret på alle verdens sygdomme.

Glæd dig, for der er masser af fysisk aktivitet på fagkongressen!

Se din guide til programmet på Fagkongres 2022