Guide til den nysgerrige fysioterapeut

Du brænder for dit fag og kaster dig over alt det, du kan nå, lige fra pædiatri til geriatri. Du har taget kurser i 55 forskellige fagområder og har også snuset lidt til det alternative.  Se din guide til programmet på Danske Fysioterapeuters Fagkongres 2022.

Tegning af den nysgerrige fysioterapeut

Du vil helst prøve det hele på fagkongressen og er i akut fare for stress, når du skal vælge mellem de hundredvis af muligheder. Men lad dig ikke slå ud på forhånd: Her er tre symposier, som med sikkerhed holder din koncentration fanget, så du glemmer alt det, du går glip af.

Self-management? Hvordan faciliterer vi som fysioterapeuter patienters egenhåndtering af kroniske sygdomme?

Hvad betyder self-management, og hvordan kan du som fysioterapeut facilitere, hvordan patienten håndterer sin egen kroniske sygdom? På dette symposium får du redskaber til patientuddannelse og bliver præsenteret for strategier til adfærdsændringer.

Mød professor Alice Kongstad, Toby Newton-John, University of Technology i Sydney og Anne Søderlund, professor i fysioterapi fra Sverige.

Læs mere

Boldspil og sundhed – hvad har det med fysioterapeuter at gøre?

Mere og mere forskning peger på gavnlige effekter af boldspil til forskellige patientgrupper. Men hvordan gør man? Og hvad er risikoen for skader? På symposiet får du inspiration til, hvordan du selv kan indføre boldspil som en del af din praksis.

Mød professorerne Kristian Thorborg, Peter Krustup, Julie Midtgaard og Mette Zebis.

Læs mere

Applying exercise evidence for lower limb tendinopathy into practice

Hvad er der af evidens for træning til behandling af tendinopati i underekstremiteterne? Og hvordan kan man individualisere behandlingen og derigennem øge den enkeltes motivation?

I denne specialist talk kan du lytte til fysioterapeut og professor Peter Malliaras fra Monash University i Australien og få viden om træning til patienter med tendinopatier samt strategier til behandling og patientuddannelse.

Læs mere