Guide til den nyuddannede fysioterapeut

Du er lige kommet ud fra en af skolerne og står på spring til at redde hele verden. Se din guide til programmet på Fagkongres 2022.

Tegning af den nyuddannede fysioterapeutDit hoved er fyldt med latinske betegnelser, din krop er toptunet og du er klar til at vise patienterne, hvordan fysisk træning er svaret på alle verdens sygdomme. Glæd dig, for der er masser af fysisk aktivitet på kongressen!

Måleredskaber for klinikere, anvendelse og fortolkning

Du kan ikke komme uden om det – måleredskaber er en ufravigelig del af din praksis som fysioterapeut.

På symposiet her får du introduktion til, hvordan du vælger og forholder dig kritisk til måleredskaber, så du får sikret kvaliteten i dit fysioterapeutiske arbejde.

Læs mere

Træning og rehabilitering af columna-relaterede muskuloskeletale smerter – hvorfor virker det og for hvem? Fra laboratoriet til klinisk praksis

Du kommer helt sikkert til at møde dem i dit professionelle liv – mennesker med ryg- og nakkesmerter. De muskuloskeletale smerter er et stort og tiltagende samfundsproblem, og selvom de behandles i vidt omfang, oplever en stor andel af patienterne ikke bedring.

På denne Posterpræsentation kommer oplægsholderne ind på den nyeste forskning på området, herunder effekten af fysisk træning og aktivitet og smertefølsomhed.

Læs mere

Fatigue - en væsentlig faktor i rehabilitering. Eksempler fra patienter med neuromuskulære sygdomme og multipel sklerose

Som toptunet fysioterapeut skal du selvfølgelig overvære symposiet om træning og sklerose. Danmark har en trist 4. plads i antallet af mennesker med sklerose, og mange af dem får vederlagsfri fysioterapi. Men hvor hårdt og hvor meget må de træne? Her får du nye forskningsresultater på området og anbefalinger til test og træning.

Læs mere