Artikel fra Fysioterapeuten

Tidligere numre

Ses vi på fagfestivalen?

FAGFESTIVAL / Fagfestival 2012 finder sted den 22.-24. marts i Odense. Flere end 1200 fysioterapeuter er allerede tilmeldt. Se her, hvad et par af dem glæder sig til.

Tager det som en udfordring
Louise Thomsen, 32 år, studerende på fysioterapeutuddannelsen i Roskilde
Jeg havde i første omgang fravalgt at deltage i Fagfestivalen, fordi jeg som studerende ikke syntes, at jeg havde råd. Men en af mine holdkammerater meldte fra, og så slog jeg til og tog hans plads. Jeg ved endnu ikke, præcis hvad jeg vil opleve på Fagfestivalen, men jeg er ret ambitiøs, så alt, hvad der har med fysioterapi at gøre! Måske især inden for neurologien, som jeg interesserer mig meget for. Jeg er ikke ret langt i min uddannelse, men jeg er ikke så nervøs for, om der vil være oplæg, jeg ikke forstår. Det vil jeg kun tage som en udfordring, og så vil der vel komme et tidspunkt i fremtiden, hvor jeg tænker ”aha, det var dét de snakkede om!”.

Tager sekretærerne med
Per Madsen, klinikejer, Sundhedscenterets Fysioterapi og Træningscenter Ebeltoft
Vi lukker klinikken og tager af sted til Fagfestival alle 10, inklusive vores to sekretærer. Klinikken har den politik, at vi betaler for et fælles kursus hvert år, og i år stod valget så mellem et internt kursus på klinikken eller Fagfestivalen. Stemningen var helt klart, at vi skulle tage på Fagfestival, men sekretærerne var kede af at gå glip af det sociale, som sådan en begivenhed også er, hvor vi bor på hotel sammen, hygger os om aftenen og bliver rystet sammen. Så derfor besluttede vi at tage dem med. Jeg har brug for nogle sekretærer, der forstår vores verden, og det vil være interessant også for dem at høre, hvad det er for en verden, vi går rundt i. Og foruden de faglige oplæg er Fagfestivalen jo også en kæmpe messe, hvor sekretærerne blandt andet kan møde repræsentanter fra klinikkens IT-leverandører. Så vi glæder os meget alle sammen.

Drevet af nysgerrighed
Kent Jakobsen, Træningsafdelingen Svendborg Kommune
Jeg har ikke været med på Fagfestival før, så jeg tilmeldte mig egentlig mest af nysgerrighed. Flere af mine kolleger har været med tidligere, og de har sagt at det er en god oplevelse. Jeg har ikke fået kigget programmet igennem endnu, men mon ikke der er noget inden for hofte, knæ og fod; det er primært UE-området, jeg beskæftiger mig med. Men grundlæggende interesserer jeg mig for hele kroppen og vil gerne vide, hvad der sker af nyt og have ny inspiration til mit arbejde.


Glæder sig til at netværke med kolleger
Lisbeth Filt, Sygehus Sønderjylland, ledende terapeut
Jeg er leder, og jeg ser Fagfestivalen som en rigtig god mulighed for at få et overblik over ny viden både på det faglige og det ledelsesmæssige område. Jeg har kigget programmet igennem og fundet nogle spændende abstracts inden for både akutcentre, intensiv, apopleksi, tests og måleredskaber til børn, børnetest, gynækologi og ledelse – alle de områder, jeg interesserer mig for og har ansvaret for. Og for sådan en som mig er det et godt sted at få overblik og fange tendenser og ikke mindst at netværke med kolleger fra hele landet. 

Del eller udskriv siden
0 kommentarer
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar