Konference

Danske Fysioterapeuters Fagkongres 2022

Deltag i tre dages fejring af faglighed og fællesskab, når vi den 17.-19. marts slår dørene op til Danske Fysioterapeuters Fagkongres 2022.

Om kongressen

Kom og oplev stemningen, nærværet og det faglige engagement, når vi endelig igen kan mødes face-to-face med fysioterapeuter fra hele landet ved Danske Fysioterapeuters Fagkongres 2022 i Odense.

Traditionen tro bliver det tre intense dage med masser af faglig inspiration, glædelige gensyn, festlige indslag og Danmarks formentlig største samlede udstilling af trænings- og behandlingsudstyr til fysioterapeuter.

Det får du også:

  • Skræddersyet personligt program
  • Netværk med kollegaer fra hele landet
  • Get-together torsdag aften
  • Mulighed for at købe billet til festmiddag fredag

Programmet

Vi er allerede i fuld gang med at planlægge programmet, som i videst muligt omfang vil tage sit afsæt i en konkret og praktisk anvendelighed for de deltagende fysioterapeuter. Der er indsendt mange interessante forslag til fagligt indhold fra de faglige miljøer og selskaber.

Sessionerne er stort set på plads, og der er bl.a. indsendt hele 113 abstracts til Ph.d. Cup, korte mundtlige præsentationer og posters. De mange forslag står det videnskabelige panel nu over for at skulle kvalitetsbedømme, så det endelige program kan blive lagt.

Følg med her på siden, hvor programmet løbende opdateres.

Sessioner

Der er allerede planlagt adskillige sessionstyper af forskellige karakter, hvor du som deltager kan blive fagligt inspireret, udfordret og få konkrete praktiske værktøjer med dig hjem. Herunder kan du se de foreløbige seessioner beskrevet i overskrifter.

Symposier (pdf)

Workshops (pdf)

Round Table (pdf)

Oplægsholdere

Programmet for 2022 byder på mere end 70 spændende sessioner. Det betyder, at vi bl.a. har fornøjelsen af at kunne præsentere dig for en række spændende oplægsholdere, som du kan læse mere om her: 

Priser

Fagkongres 17.-19. marts 2022

Early bird pris

Pris pr. 17/1 2022

Fysioterapeut, medlem

3.700,-

4.200,-

Fysioterapeutstuderende, medlem*

2.000,-

2.500,-

Anden faggruppe end fysioterapeut**

4.700,-

5.200,-

NB! Billetter til enkeltdage kan købes fra den 17/1 2022.

*Fysioterapeutstuderende på grund- eller kandidatuddannelsen. Der er afsat 100 billetter til studerende efter først-til-mølle-princippet.

**Ergoterapeut, sygeplejerske, kiropraktor, læge o.lign.

 

Tilvalg

Pris

Festmiddag fredag aften 

500,-

Overnatning i Odense

Kan tilkøbes i forbindelse med bestilling

Bustransport (mellem overnatningssted og OCC)

Kan tilkøbes i forbindelse med bestilling

Ikke medlem?

Hvis du endnu ikke er medlem af Danske Fysioterapeuter, kan du melde dig ind i dag - og derefter tilmelde dig Fagkongres 2022.
Bliv medlem