Webinar

Klinisk undervisning i praksissektoren

Bliv klogere på hvilke kompetence det kræver at være KUF og hvilke overvejelser I som klinik skal gøre jer før I bliver kliniske uddannelsessted og hør erfarne kollegaer dele deres erfaringer.

om webinaret

Fraktionerne af kliniske undervisere og Praktiserende Fysioterapeuter i Danmark (PF) ønsker, at der bliver flere kliniske undervisningssteder i praksissektoren, så flest mulig studerende har mulighed for at komme i praktik i praksissektoren inden endt uddannelse.

Fraktionen af kliniske undervisere vil præsentere deres nye kompetenceprofil for kliniske undervisere i fysioterapi hvilket er relevant for både dig der allerede er KUF eller som går med en KUF i maven.

Herefter har PF inviteret 1 erfaren KUF og 1 erfaren klinikejer til at fortælle om deres overvejelser og motivation for at være klinisk undervisningssted. Der vil være tid til at stille spørgsmål og diskutere.

Program

19.00 – 19.20 Kompetenceprofil for kliniske undervisere i fysioterapi

19.20 – 19.50:

Gruppe 1 (Klinikejere): En erfaren klinikejer 20 minutter om hvilke overvejelser man som klinik skal gøre sig, hvis man vil være kliniksted og hvordan de griber det an. Herefter 10 minutter til spørgsmål og diskussion.

Gruppe 2 (KUF eller kommende KUF): En erfaren KUF fortæller 15-20 minutter om hvilke overvejelser man som KUF skal gøre sig, inden man melder sig som KUF og en præsentation af hvordan KUF rollen det gribes an. Herefter 10-15 minutter til spørgsmål og diskussion.

19.50-20.00 Opsamling og farvel

Undervisere

Lars Engelst Petersen, Fraktionen af kliniske undervisere i fysioterapi

Louise Stitz, Klinisk underviser hos FysioDanmark Odder

Lars Ojén, Klinikejer Roskilde Fysioterapi

Udbydere

 

Målgruppe

Webinaret er tiltænkt både erfarne og kommende kliniske undervisere i praksissektoren og klinikejere, men alle der er medlem af Danske Fysioterapeuter er velkomne.

Tilmelding

Gratis for medlemmer, så skynd dig at blive medlem.

Pris: 100,- for ikke medlemmer af fraktionernerne.

Betalingsinfo via mobile pay. Info tilgår ved tilmelding.

Log gerne på 5 minutter før så du er sikker på at teknikken virker.

Ved udeblivelse opkræves et gebyr på 100 kr.

Afbud kan sendes til kontaktpersonen indtil dagen før kurset

Send en mail med dine kontaktinformationer for tilmelding senest 9. marts

Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte: Jesper Ottosen, pfd@fysio.dk eller mobil 3116 6565