Arrangement

Opstartsmøde for hjælpemiddelnetværket

Ønsker du at styrke dit faglige netværk med andre fysioterapeuter, der arbejder med bevilling af hjælpemidler? Bliv en del af dette nye netværk.

Om netværket

Til dette opstartsmøde skal vi skabe rammerne for erfaringsudveksling, vidensdeling og kendskab mellem fysioterapeuter i Region Midtjylland, der arbejder med bevilling af hjælpemidler. Formålet med opstartsmødet er, at du får mulighed for at møde andre, der arbejder inden for samme område som dig selv, mulighed for at høre mere om tankerne bag dette netværk og mulighed for at sætte dit præg på de fremtidige møder.

Netværksmødernes form og struktur

Opstartsmødet afholdes virtuelt for at give alle mulighed for at deltage og høre mere om netværket – og samtidig minimere rejsetid. Til opstartsmødet vil vi blandt andet drøfte, om I forsat vil mødes virtuelt eller fysisk.

Program

Velkommen til

Baggrunden for netværket – ”hvorfor mødes vi i dag”

Hvad er vi interesseret i at netværke om?

  • Identifikation af fælles interesseområder og udfordringer

Spørgsmål til plenum

  • Mulighed for at stille spørgsmål, dele erfaringer og diskutere relevante emner med resten af gruppen

Afslutning og tak for i dag

  • Opsamling på dagens diskussioner og beslutninger
  • Information om næste skridt og planer for fremtidige møder

Kontakt

Har du spørgsmål til netværket eller idéer / kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte netværkskonsulent Jonathan Henig: jh@fysio.dk.

Deling af kontaktoplysninger

At udvide dit faglige/personlige netværk er en vigtig del af netværksgrupper hos Danske Fysioterapeuter. Derfor vil vi gerne dele oplysninger; herunder navn, stillingsbetegnelse, ansættelsessted og mailadresse internt i netværket. Dette for at du – og de andre deltagere - kan få mest muligt ud af netværket.

Målgruppe

Mødet henvender sig til fysioterapeuter, der arbejder med eller har interesse for bevilling af hjælpemidler.

Ved tilmelding til netværksarrangement accepterer du samtidig, at dine data (navn, arbejdsplads, e-mail) vil blive udvekslet med deltagerne i netværket.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at afmelde dig netværketsarrangementet.

Se oversigt over alle eksisterende netværk for fysioterapeuter

Webinaret holdes i Teams. Senest dagen før webinaret får du tilsendt et link og nærmere vejledning om, hvordan du deltager. Der forventes aktiv deltagelse med kamera og lyd.

Tilbage til kursuskalenderen

Kontakt

Jonathan Henig

Netværkskonsulent
3341 4629