Arrangement

”Nål & Skål” - dimissionsfest for nyuddannede fysioterapeuter

Efter en veloverstået uddannelse inviteres nye dimittender i Region Hovedstaden på et glas bobler, lidt til maven, goodiebags, quiz og overrækkelse af foreningens officielle nål - Danske Fysioterapeuters smukke medlemsemblem.

Om arrangementet

I anledning af at du nu er færdiguddannet, vil vi i Danske Fysioterapeuters regionale afdeling gerne sige stort tillykke. Alle nye professionsbachelorer i fysioterapi fra Københavns Professionshøjskole, Campus Sigurdsgade og Hillerød Matriklen, inviteres til et festligt Nål og Skål arrangement sammen med Danske Fysioterapeuters lokale afdeling i Hovedstaden.

Her vil du blive fejret for måske sidste gang som færdiguddannet fysioterapeut og du vil få overrakt foreningens smukke nål, symbolet på dit medlemskab af Danske Fysioterapeuter.

Vi byder på aftensmad, drikkevarer og masser af råd og vejledning. Der vil til arrangementet være mulighed for både inspiration, hjælp, karriererådgivning og information om livet på egne ben som ny fysioterapeut. Til aftenen gæster repræsentanter fra PKA, PFA, DSA, Dansk Selskab for Fysioterapi samt garvede fysioterapeuter, der alle står til rådighed for dig.

Du vil få rig mulighed for at bevæge dig mellem standende, møde dine lokalpolitikere og nyde aften med dine studiekammerater samlet måske for sidste gang.

Der vil blive serveret Aftensmad, drikke, bobler og lækkerier.

Vi glæder os til at fejre dig!

Målgruppe

Alle nyuddannede fysioterapeuter fra Københavns Professionshøjskole, Campus Sigurdsgade og Hillerød, som er dimittender vinter 2024 og medlem af Danske Fysioterapeuter

Kontakt

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte rhs@fysio.dk

Der vil blive taget billeder under arrangementet. Du har mulighed for at frabede dig at medvirke på billederne, ved at give Regionsformand Line Schiellerup besked til arrangementer.

Medmindre andet er tilkendegivet, vil tilmelding blive betragtet som samtykke til at Danske Fysioterapeuter kan bruge billederne af deltagere i regi af Danske Fysioterapeuter på sociale medier hjemmesider og skriftligt materiale.

Tilbage til kursuskalenderen

Kontakt

Tina Kjær Bjerrum

Administrativ konsulent
3341 4648