Arrangement

”Nål & Skål” – dimissionsfest for nyuddannede fysioterapeuter

Tillykke med eksamen! Vi vil gerne se dig til et festligt fællesarrangement i anledning af din dimission. Til arrangementet vil du modtage dit nye medlemsemblem, Danske Fysioterapeuters nål.

Om arrangementet

Alle nye professionsbachelorer i fysioterapi fra Københavns Professionshøjskole, KP og Hillerød inviteres til festligt ”Nål & Skål” arrangement sammen med Danske Fysioterapeuters lokale afdeling i Hovedstaden.

Her vil du få overrakt dit nye medlemsemblem ved en festlighed - en oplagt mulighed for at gense dine studiekammerater.

Arrangementet byder også på ”Næring til Læring”. Vi byder dig og dine tidligere studiekammerater på lidt mad og drikke. Samtidig vil der være forskellige muligheder for at søge information om din overgang fra studerende til dimittend.

Du vil komme til at møde erfarne kolleger, der er medlemmer af Regionsbestyrelsen i Hovedstaden, få rådgivning af konsulenter fra Danske Fysioterapeuter, hilse på repræsentanter fra Dansk Selskab for Fysioterapi og høre mere om fagforeningens faglige selskaber.

Vi glæder os til at fejre dig!

Målgruppe

Alle nyuddannede fysioterapeuter fra Københavns Professionshøjskole, Sigurdsgade og Hillerød, som er dimittender vinter 2023 og medlem af Danske Fysioterapeuter

Kontaktperson

Har du spørgsmål til arrangementet kan du kontakte Regionssekretær Yrsa Bom Hansen: rhs@fysio.dk

Der vil blive taget billeder under arrangementet. Du har mulighed for at frabede dig at medvirke på billederne, ved at give Regionsformand Line Schiellerup besked ved arrangementet.

Medmindre andet er tilkendegivet, vil din tilmelding blive betragtet som samtykke til at Danske Fysioterapeuter kan bruge billederne af deltagere i regi af Danske Fysioterapeuter på sociale medier hjemmesider og skriftligt materiale.

Tilbage til kursuskalenderen

Kontakt

Tina Kjær Bjerrum

Administrativ konsulent
3341 4648