Webinar

Generation Z - din nye kollega

Hvorfor er den nyeste generation af fysioterapeuter anderledes end de tidligere generationer? Kan du gøre forskellige generationers forskelligheder til en styrke frem for en årsag til konflikt? Bliv inspireret på webinaret.

Om webinaret

Den 9. maj har du mulighed for at logge på og høre Allan Tornbjerg Sauers oplæg om generationsforskelle med særligt fokus på Generation Z.  

Oplægget har været med til at danne grundlag for en arbejdsproces i forskellige afdelinger i Viborg Kommune, hvor rekruttering og fastholdelse er i fokus. Her ønsker man at arbejde med at se hver generations karakteristika som en styrke på arbejdspladsen.  

Du vil få indblik i, hvorfor generationer er forskellige, og ikke mindst hvilken betydning det har på hverdagen på arbejdspladsen eller i undervisningen af de studerende.

Forstå hvorfor Generation Z ikke bare er sarte og særligt følsomme. Men bare en generation, som har andre karakteristika end de tidligere generationer.

Så uanset om du er leder, klinisk vejleder, underviser eller kollega er dette webinar noget for dig.

Zoom

Webinaret afholdes via zoom.
Link vil blive udsendt den 8. maj.

Oplægsholder

Allan Tornbjerg Sauer, cand.scient.san. og fysioterapeut

Kontakt

Sanne Jensen, saj@fysio.dk

Webinaret holdes i Zoom. Nogle dage før webinaret får du tilsendt et link og nærmere vejledning om, hvordan du deltager. Du skal ikke aktivere dit kamera og din lyd. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål via chat.

Tilbage til kursuskalenderen

Kontakt

Sanne Jensen

Regionsformand, Region Midtjylland
2322 9611
Pia Astrup Larsen

Pia Astrup Larsen

Administrativ konsulent
3341 4647