Arrangement

Jubilæumsarrangement med oplæg om AI, Region Midtjylland

Kom og hyld vores 25, 40 og 50-års jubilarer samtidig med, at du får lidt at spise, hygger dig og bliver klogere på AI: Fremtidens superkraft i fysioterapi

Om arrangementet

Nu skal vi holde fest.

Vi skal fejre vores 25, 40 og 50-års jubilarer og samtidig blive klogere på AI og fremtidens fysioterapi, når Birthe Dinesen holder sit oplæg for os.

Birthe Dinesen forsker i digital sundhed og rehabilitering, hvor hun udvikler teknologier til at forbedre behandlingen af kronisk syge, herunder patienter med hjerte-kar-sygdomme og KOL. Hendes arbejde fokuserer på at bruge AI og maskinlæring til at optimere behandlingsstrategier, reducere hospitalsindlæggelser, og styrke patienternes selvstændighed gennem hjemmebaseret rehabilitering og realtidsdata.

Titlen på oplægget er: "AI: Fremtidens Superkraft i Fysioterapi"

Kunstig intelligens (AI) transformerer fysioterapi ved at skabe præcise, skræddersyede behandlingsplaner og guide patienter gennem virtuel rehabilitering.

AI vil optimere behandlinger i realtid og forudser risici for at forebygge skader. Ved at automatisere administrative opgaver giver AI fysioterapeuter mere tid til direkte patientkontrakt, og med AI's avancerede træning er terapeuter altid opdateret med de nyeste metoder.

Velkommen til en ny æra, hvor AI forstærker fysioterapiens effektivitet og resultater.

Program

Kl. 17:30 - 18:30 Spisning
Kl. 18:40 – 19:30 Uddeling af jubilæumsnåle
Kl. 19:30 – 19:45 Pause med kaffe
Kl. 19:45 – 20:45 Oplæg om AI og fremtidens fysioterapi v/ Birthe Dinesen

Oplægsholder

Birthe Dinesen er professor i digital sundhed og leder af Laboratoriet for Velfærdsteknologi-Digital Sundhed & Rehabilitering ved Institut for Medicin og Sundhedsteknologi på Aalborg Universitet.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte regionsformand Sanne Jensen saj@fysio.dk

Tilbage til kursuskalenderen

Kontakt

Sanne Jensen

Regionsformand, Region Midtjylland
2322 9611