Nyt netværk indenfor cancer rehabilitering, Midtjylland (vest)

Arbejder du med kræftpatienter i den vestlige del af Region Midtjylland? Så er du meget velkommen til dette nye netværk.

Om netværket

Netværket er for dig, der er medlem af Danske Fysioterapeuter og arbejder med cancerrehabilitering i Region Midtjylland – vest.

Du ønsker at styrke dit faglige netværk med andre fysioterapeuter, der arbejder med cancerrehabilitering samt udvikle din egen praksis på området. Du er nysgerrig på, hvordan andre fysioterapeuter arbejder og har lyst til at dele erfaringer og refleksioner, så I sammen kan løfte jeres kompetencer på området.

Uanset om du arbejder i kommunen, på sygehuset eller i praksis - om du arbejder bredt eller specifikt med kræftpatienter – så er du velkommen til dette netværksmøde.

Indhold

I netværket kan du diskutere relevante emner og opnå nye indsigter indenfor cancerrehabilitering, så du har mulighed for at udvikle dig fagligt.

Til dette netværksmøde vil der være et oplæg fra en fysioterapeut omkring træningstilbuddet Krop og kræft i Regionshospitalet Gødstrup.

Til netværksmødet er der desuden afsat tid til at tale og reflektere over egne og andres erfaringer. Der er både fokus på dét, der allerede fungerer, men også de udfordringer, man oplever i hverdagen.

En netværkskonsulent fra Danske Fysioterapeuter har sammen med værten ansvaret for at facilitere netværksmødet. Du kan dermed fokusere på indholdet, relationerne og dialogen med de resterende deltagere.

Program

- Velkomst

- Erfaringer fra Holstebro v/ fysioterapeut Allan Larsen

- Oplæg om træningstilbuddet Krop og kræft – og efterfølgende vidensdeling

- Hvad skal netværket i fremtiden?

- Frokost og netværk

Forplejning

Frokostbolle, the og kaffe

Målgruppe

Medlemmer af Danske Fysioterapeuter, der arbejder med kræftpatienter 

Spørgsmål, ideer eller kommentarer

Har du spørgsmål til netværket, idéer eller kommentarer er altid du velkommen til at kontakte Danske Fysioterapeuters netværkskonsulenter på netvaerk@fysio.dk.

Kontakt

Jonathan Henig, netvaerk@fysio.dk

Tilbage til kursuskalenderen

Kontakt

Jonathan Henig

Netværkskonsulent
3341 4629
Pia Astrup Larsen

Pia Astrup Larsen

Administrativ konsulent
3341 4647