Arrangement

Netværksmøde indenfor cancer rehabilitering, Midtjylland (vest)

Arbejder du med kræftpatienter i den vestlige del af Region Midtjylland? Så er du meget velkommen til dette nye netværk. Deltag i netværksmødet indenfor cancer rehabilitering og styrk dit faglige netværk med andre fysioterapeuter inden for dette område.

Om netværksmødet

Styrk dine kompetencer gennem netværket for cancerrehabilitering. Sammen skaber vi en endnu stærkere cancerrehabilitering – til gavn for både dine fysioterapeuter og de patienter, de betjener.

Arbejder du med cancerrehabilitering i Region Midtjylland – vest? Ønsker du at styrke dit faglige netværk med andre fysioterapeuter, der arbejder med cancerrehabilitering og udvikle din egen praksis på området. Er du nysgerrig på, hvordan andre fysioterapeuter arbejder med cancerrehabilitering og har du lyst til at dele erfaringer og refleksioner, så I sammen kan løfte jeres kompetencer på området: Så er dette netværksmøde noget for dig.

Uanset om du arbejder i kommunen, på sygehuset eller i praksis - om du arbejder bredt eller specifikt med kræftpatienter – så er du velkommen til dette netværksmøde.

Til dette netværksmøde vil der være et oplæg om træningstilbuddet Krop og kræft i Regionshospitalet Gødstrup med fokus på den træning kræftramte tilbydes i sygehusregi.

Derudover er der netværksmødet afsat tid til at tale og reflektere over egne og andres erfaringer. Der er både fokus på dét der allerede fungerer, men også de udfordringer, man som fysioterapeut oplever i hverdagen.

Program

  • Velkomst
  • Oplæg om erfaringer fra Holstebro ved fysioterapeut Allan Larsen
  • Indblik i træningstilbuddet 'Krop og kræft' – efterfulgt af et eksempel på en opvarmningsaktivitet (tag gerne tøj på til dette).
  • Fremtiden: Hvordan kan netværket understøtte din udvikling?
  • Frokost og netværk (Der vil være en gratis frokostbolle samt te og kaffe til rådighed)

En netværkskonsulent fra Danske Fysioterapeuter vil i samarbejde med værten facilitere mødet. Du kan derfor engagere dig i indholdet og deltage aktivt i diskussionerne med de øvrige deltagere.

Deltagelse og tilmelding

Deltagelse i dette netværk er gratis.

Målgruppe

Medlemmer af Danske Fysioterapeuter, der arbejder med kræftpatienter.

Styrket faglighed og netværk

At udvide det faglige og personlige netværk er en central del af netværket hos Danske Fysioterapeuter. Vi ønsker derfor at dele oplysninger internt i netværket, herunder navn, stilling, arbejdssted og mailadresse, så værdifuld viden kan deles og udveksles.

Spørgmål eller ideer

Har du spørgsmål til netværket, idéer eller kommentarer er altid du velkommen til at kontakte Danske fysioterapeuters netværkskonsulenter på netvaerk@fysio.dk.

 

 

 

Ved tilmelding til netværksarrangement accepterer du samtidig, at dine data (navn, arbejdsplads, e-mail) vil blive udvekslet med deltagerne i netværket.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at afmelde dig netværketsarrangementet.

Se oversigt over alle eksisterende netværk for fysioterapeuter

Tilbage til kursuskalenderen

Kontakt

Jonathan Henig

Netværkskonsulent
3341 4629