Arrangement

"Nål og Skål" Dimissionsfest for nyuddannede fysioterapeuter

Nye dimittender i Nordjylland inviteres til ”Nål & Skål”. Arrangementet er en anledning til at fejre de nyeste fysioterapeuter med bobler og kransekage, samt uddele Danske Fysioterapeuters fine medlemsnål (emblemet).

Om arrangementet

Er du færdiguddannet fra UCN i januar 2024 og medlem af Danske Fysioterapeuter – så tilmeld dig Nål og Skål i Aalborg.

Danske Fysioterapeuter inviterer alle nyuddannede medlemmer i Nordjylland til dimissionsfest. Arrangementet, ”Nål & Skål”, er for dig der er nybagt fysioterapeut fra UCN i januar 2024.  

Her vil du blive fejret af foreningen med bobler og kransekage, og få overrakt din foreningsnål – medlemsemblemet, der har fulgt Danske Fysioterapeuter gennem mere end 100 år.

Arrangementet er en oplagt mulighed for et festligt gensyn med tidligere studiekammerater - og sammen endnu engang fejre jeres veloverståede uddannelse og livet som fysioterapeuter. Som dimittend er du meget velkommen til at invitere en enkelt gæst med til dette arrangement. Dette er af hensyn til plads og forplejning. Du tilføjer din gæst i forbindelse med tilmelding. 

Program

Kl. 18.00 - 19.00    Portrætfoto*

kl. 19.00 - 19.10     Velkomst v. Regionsformand Gitte Nørgaard

kl. 19.10 - 20.00     Sådan bruger du dit medlemskab som nyuddannet

kl. 20.00 - 20.30     Uddeling af Danske Fysioterapeuters  medlemsemblem

kl. 20.30 - 21.00     Bobler, kransekage og mingling

Få taget dit professionelle portrætfoto – gratis!

Når du skal til at søge dit første job og fremsende et CV – eller når du skal have aktiveret og eksponeret din LinkedIn-profil - så er det en rigtig god idé at anvende et professionelt portrætfoto. Som en ekstra gave til dig, der netop er dimitteret, tilbyder vi, at du denne aften kan få taget dit nye profilbillede ganske gratis af en professionel fotograf. Tilbuddet er kun for dig, der bliver uddannet fysioterapeut fra UCN i januar 2024 og som er medlem af Danske Fysioterapeuter.

*Fotograferingen tager ca. 15 minutter og vil foregå inden aftenens officielle program. Registrering til portrætfotografering vil blive sendt til dig i forbindelse med din tilmelding til arrangementet. Her vil du kunne vælge et eksakt tidspunkt for ankomst (tiderne bookes efter først til mølle).

Kontakt

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Danske Fysioterapeuters regionsformand i Nordjylland Gitte Nørgaard på mail: gn@fysio.dk

Forhindret i at deltage?

Hvis du som dimittend ikke har mulighed for at deltage i dette arrangement - eller hvis du ønsker at få tilsendt dit medlemsemblem med posten inden - bedes du sende en mail til Danske Fysioterapeuters medlemsregistrering. Så sørger vi for at fremsende dit personlige emblem.
Send mail med navn, adresse og medlemsnummer til: medlemsregistrering@fysio.dk