Arrangement

Netværksmøde for dig, der arbejder med den ældre borger/patient

Arbejder du med den ældre borger/patient, er dette tværfaglige og tværsektorielle netværk for fysio- og ergoterapeuter lige noget for dig.

Om netværket

Netværket for fysio- og ergoterapeuter, der arbejder med den ældre borger/patient, har de sidste par gange haft vokseværk, men der er stadig plads til flere medlemmer.

Arbejder du med den ældre borger/patient enten på et sygehus, i den kommunale genoptræning, i et hverdagsrehabiliteringstilbud eller ældrecenter, så er netværket en god mulighed for at møde andre terapeuter, der arbejder inden for samme område.

Det er et netværk, hvor der er gode muligheder for at blive klogere på, hvordan der arbejdes med den ældre borger/patient i de forskellige sektorer og tilbud, og så er der gode muligheder for dialog og sparring.

På dette netværksmøde er temaet palliation, hvor Dorte Karstensen fra Næstved Kommune og Karen Mejlstrup fra Den Palliative Enhed i Region Sjælland kommer og fortæller om de palliative indsatser, de hver især arbejder med, og hvordan disse indsatser kan udbredes.

Målgruppe

Fysio- og ergoterapeuter, der arbejder med den ældre borger/patient.

Fysioterapeuter, der er medlem af Danske Fysioterapeuter.

Ergoterapeuter, der er medlem af Ergoterapeutforeningen.
- Tilmelding af ergoterapeuter sker via etf.dk.

Oplægsholdere

Dorte Karstensen fra Næstved Kommune

Karen Mejlstrup fra Den Palliative Enhed i Region Sjælland

Forplejning

Sandwich, kaffe/the og et stykke kage

Kontakt

Stine Bøgh Pedersen, sp@fysio.dk, 51215032

Ved tilmelding til netværksarrangement accepterer du samtidig, at dine data (navn, arbejdsplads, e-mail) vil blive udvekslet med deltagerne i netværket.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at afmelde dig netværketsarrangementet.

Se oversigt over alle eksisterende netværk for fysioterapeuter

Der vil blive taget billeder under arrangementet. Medmindre andet er tilkendegivet, vil din tilmelding blive betragtet som samtykke til at Danske Fysioterapeuter kan bruge billederne af deltagere i regi af Danske Fysioterapeuter på sociale medier hjemmesider og skriftligt materiale.

Tilbage til kursuskalenderen

Kontakt

Stine Bøgh Pedersen

5121 5032
Pia Astrup Larsen

Pia Astrup Larsen

Administrativ konsulent
3341 4647