Arrangement

Netværksmøde på beskæftigelsesområdet

Har du lyst til at mødes med andre fysio- og ergoterapeuter, der arbejder med beskæftigelsesområdet, så er dette netværksmøde lige noget for dig.

Om netværket

Netværket for fysio- og ergoterapeuter på beskæftigelsesområdet har de sidste par gange haft vokseværk, men der er stadig plads til flere medlemmer.

Arbejder du med beskæftigelsesområdet på et genoptræningscenter, på Jobcentret eller i andre beskæftigelsesrettede tilbud, så er netværket en god mulighed for at møde andre terapeuter, der arbejder inden for samme område.

Det er et netværk, hvor der er god mulighed for at blive klogere på, hvordan der arbejdes med beskæftigelsesindsatsen i de forskellige instanser, og så er der gode muligheder for dialog og sparring.

På dette netværksmøde er det fysio- og ergoterapeuterne i den sundhedsfremmende indsats i Center for Arbejdsmarked i Næstved Kommune, som står for dagens oplæg og som ligger hus til arrangementet.

Målgruppe

Fysio- og ergoterapeuter, der arbejder med beskæftigelsesområdet.

Fysioterapeuter skal være medlem af Danske Fysioterapeuter.

Ergoterapeuter skal være medlem af Ergoterapeutforeningen.
- Tilmelding af ergoterapeuter sker via etf.dk.

Oplægsholder

Fysio- og ergoterapeuterne i den sundhedsfremmende indsats i Center for Arbejdsmarked i Næstved Kommune.

Forplejning

Sandwich, kaffe/the og et stykke kage

Kontakt

Stine Bøgh Pedersen, sp@fysio.dk, 51215032

Ved tilmelding til netværksarrangement accepterer du samtidig, at dine data (navn, arbejdsplads, e-mail) vil blive udvekslet med deltagerne i netværket.

Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at afmelde dig netværketsarrangementet.

Se oversigt over alle eksisterende netværk for fysioterapeuter

Der vil blive taget billeder under arrangementet. Medmindre andet er tilkendegivet, vil din tilmelding blive betragtet som samtykke til at Danske Fysioterapeuter kan bruge billederne af deltagere i regi af Danske Fysioterapeuter på sociale medier hjemmesider og skriftligt materiale.

Tilbage til kursuskalenderen

Kontakt

Stine Bøgh Pedersen

5121 5032
Pia Astrup Larsen

Pia Astrup Larsen

Administrativ konsulent
3341 4647