Arrangement

Bliv ældre, bevar livskraften og behold arbejdsglæden

Drømmer du om at være fuldstændig frisk langt ind i senioralderen? Om at være en vigtig ressource, både på jobbet og privat i mange år endnu? Hør hvordan det kan lade sig gøre til dette arrangement.

Om arrangementet

Er du nysgerrig på, hvordan man kan holde sig frisk langt op i alderen? Ifølge Læge Stig Pramming viser ny forskning inden for neurovidenskab, at det er muligt at optræne og endda udbygge hjernens funktioner langt op i alderen. Nogle ting bliver vi endda bedre til med alderen. 

Der er mange myter, om det at blive ældre. De skaber et selvforstærkende billede af nedslidning, aftægt og udbrændthed. Fakta er, at personer over 50 år i dag er i langt bedre form end tidligere generationer og sagtens fortsat kan have et godt liv – også langt op i årene.

I mange tilfælde er perioden midt i livet en fantastisk mulighed for at revidere tilværelsen, se den med nye, erfarne øjne og satse på at blive den person, man gerne vil være!

Mange af vores handlinger er automatiske, men vi kan blive dygtigere til at bruge hjernen med alderen, omend lidt langsommere.

Hør Stig Pramming dele ud af hans passion for hjernens funktion, og få opskrifter på nogle simple og sjove vaner du kan bruge til at holde dig skarp og koncentreret.

Program

16.30 - 17.00: Netværk, kage og kaffe/the

17.00 - 19.00: Foredrag ved Stig Prammning

19.00 - 19.30: Afrunding og sandwich/vand to go

Målgruppe

Medlemmer af Danske Fysiotrapeuter

Forplejning

Der er kaffe og kage ved ankomst og en sandwich/vand to go.

Kontakt

Ann Louise Lunddahl Wilki, allw@fysio.dk

Tilbage til kursuskalenderen

Kontakt

Pia Astrup Larsen

Pia Astrup Larsen

Administrativ konsulent
3341 4647