Arrangement

Fagdag i Region Syddanmark

Kom med til årets fagdag "Hvordan er vi som behandlere en del af perfekthedskulturen?" Hør Jesper Bay-Hansen tale om ”Seksualitet - terapeutiske tilgange”, og bliv klogere på perfekthedskulturen. Få inputs fra de faglige selskaber og netværk med kollegaer.

Om fagdagen

Nu har du muligheden for en inspirerende fagdag i Region Syddanmark den 25. oktober 2023.

Program for dagen "Hvordan er vi som behandlere en del af perfekthedskulturen?"

14:00 – 14:15: Velkomst v/ regionsformand Rikke Kruse

14:15 – 15:30: “Seksualitet og diversitet” v/ Jesper Bay-Hansen er en dansk læge, foredragsholder, parterapeut og specialist i klinisk sexologi.
Jesper Bay-Hansen er speciallæge i almen medicin og klinisk sexolog og har dertil en amerikansk uddannelse i positiv psykologi.

I et 75 minutters oplæg får vi et indblik i terapeutiske tilgange til seksualitet og diversitet. Hvordan indgår seksualitet i anamnesen, hvornår skal det, og hvad gør vi med den viden vi får?

Jesper har udgivet adskillige bøger om livets forskellige følelser og trivsel i bredeste forstand. Hans første bog “Recepten på lykke” (2011) udkom i adskillige oplag og blev omtalt som “bogen, der kan ændre dit liv”. Som en del af foredragspakken udleveres et eksemplar af Boghæftet: ’Seksualitet – terapeutiske tilgange’ til alle deltagere.

15:30 – 16:00: Pause med kaffe, the og kage

16:00 – 16:45 og 17:00 – 17:45: Vælg 2 sessioner blandt de følgende 4 sessioner

1) Sportsfysioterapi: Lateral albue tendinopati og sport.

2) Muskeloskeletalt fysioterapi: Skyggesiden af perfekthedskulturen – er muskuloskeletal fysioterapi en del af problemet eller løsningen?

3) Arbejdsliv i fysioterapi: Arbejdsmiljø når du er din egen største kritiker, og hvilken betydning har rammer, ledelse og arbejdspladskultur for dig.
Frederik Lassen (lektor på UCL) og Gitte Arnbjerg, formand for Dansk Selskab for Fysioterapi i Arbejdsliv, holder oplægget.

4) Lisbeth Lund Petersen, MSc.PT: Sådan kommer du dig efter en hjernerystelse. Total hvile i et mørkt rum eller ”fortsæt som du plejer”?

17:45 – 18:30: Pause og servering af aftensbuffet samt vand, øl og vin

18:30 – 19:45: Spotlights på tidens perfekthedskultur og perfektionisme v/
Sanne Østergaard Nissen, lektor og ledelseskonsulent ved UCL, foredragsholder og forfatter.

Sanne kan hjælpe dig/jer med at håndtere tidens perfektionisme og perfekthedspres og omfavne skønheden i det uperfekte.

Som lektor og ledelseskonsulent ved UCL, ekstern lektor ved University of Applied Sciences i Kiel, master i positiv psykologi, cand.merc. og coach underviser hun, holder foredrag og workshops og rådgiver om perfekthedskultur, perfektionisme og trivsel. Det hele udløber af et forskningsprojekt og adskillige års akkumuleret viden om menneskets sind, adfærd og relationer.

Hun har været rådgiver for regeringens stresspanel om unge, mistrivsel og perfekthedskultur. Desuden har Sanne en kunstnerisk åre, hvor hun skriver og udgiver digte og sange, tegner og maler. Et foredrag med Sanne giver med garanti stof til eftertanke og refleksion, nærvær og hjerterum. Hendes motto er: ”Hvor der er hjerterum, er der skaberrum”.

19:45 – 20:00: Farvel og kom godt hjem

 

Programmet bliver løbende opdateret her på siden, både med oplæg og oplægsholdere.

Vi glæder os til at se dig.

Målgruppe

Fysioterapeuter

Forplejning

Der vil være forplejning hele dagen.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lis Jensen på mail: lijn@haderslev.dk

Der vil blive taget billeder under arrangementet. Medmindre andet er tilkendegivet, vil din tilmelding blive betragtet som samtykke til at Danske Fysioterapeuter kan bruge billederne af deltagere i regi af Danske Fysioterapeuter på sociale medier hjemmesider og skriftligt materiale.

Tilbage til kursuskalenderen

Kontakt

Rikke Kruse

Bestyrelsesmedlem Region Syddanmark
Susanne Kærgård Wyniger

Susanne Kærgård Wyniger

Administrativ konsulent
3341 4681