Der blev sat pris på god ledelse

Repræsentantskabsmødet dannede rammen om årets uddeling af Danske Fysioterapeuters Pris, der går til Jette Christensen, ledende terapeut på Hvidovre Hospital.
Danske Fysioterapeuters formand, Tina Lambrecht, med modtageren af Danske Fysioterapeuters pris, Jette Christensen. Foto: Heidi Lundsgaard

 Der blev sat pris på god ledelse, da Danske Fysioterapeuters Pris på 50.000 kroner i dag blev uddelt til ledende terapeut på Hvidovre Hospital, Jette Christensen.

Prisen blev overrakt på foreninges repræsentantskabsmøde, der finder sted fredag og lørdag i Nyborg.

"Jette er en dynamisk, fagligt engageret og aktiv leder, der altid er i gang med at udforske nye muligheder for fysioterapifaget. Forskning og udvikling tænkes ind i såvel nye som etablerede tiltag med fokus på, at patienterne skal få det bedst mulige og tidssvarende tilbud", sagde formand Tina Lambrecht blandt andet, da hun overrakte prisen til Jette Christensen.

I sit valg af prismodtager har Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse blandt andet lagt vægt på, at Jette Christensensom leder bidrager til facilitering af forskning, til at skabe rum for innovation, til at rammesætte udviklingsmiljøer og som nytænkende inden for velfærdsteknologi.

Læs interview med Jette Christensen i seneste nummer af Fysioterapeuten

Del eller udskriv artiklen
0 kommentarer til artiklen
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar