Danske Fysioterapeuters medlemsundersøgelse 2017

Hvad du synes om at være medlem af Danske Fysioterapeuter? Hjælp os med at besvare spørgeskemaet, så vi kan blive endnu bedre.

I dag har alle ordinære- og studerende medlemmer af Danske Fysioterapeuter modtaget en mail til vores medlemsundersøgelse.

I undersøgelsen spørger vi ind til din tilfredshed af vores rådgivning og til andre dele af dit medlemskab. Formålet er at identificere, hvordan vi bedst varetager dine interesser. Derfor er netop din mening meget vigtig for os.

Vi håber, at så mange som muligt vil hjælpe os ved at besvare spørgeskemaundersøgelsen.

Der trækkes lod blandt alle besvarelserne om 10 gavekort á 500 kr. til SPORTMASTER.

Undersøgelsen afsluttes den 24. september.

 

Del eller udskriv artiklen
7 kommentarer til artiklen
×Skriv en kommentar
 • Hans Eyvind Bollerud

  Skal nok sende mail, men forstår ikke hvorfor? Min mail er opdateret og har brugt samme mailkonto siden jeg blev medlem af foreningen!?! Men gang på gang sker der "teknisk fejl"..?
 • helgapilegaard

  Kære Hans
  Det er vigtigt for os at høre alle vores medlemmer, derfor beklager vi meget, at der er sket en teknisk fejl. Jeg skal bede dig om at sende en mail til medlem@fysio.dk, så vil de hjælpe dig, sådan at du også har mulighed for at besvare spørgeskemaet.

  Mvh Helga
  Webkonsulent
 • Hans Eyvind Bollerud

  Hej! Har heller ikke modtaget mail, og den ligger ikke i spamfilter. Men det er ikke første gang I vælger fjerne mig fra den liste der skal modtage mails fra Jer! Lidt synd man som medlem gentagne gange skal gøre opmærksom på at I ikke helt kan finde ud af det....
 • helgapilegaard

  Kære Rene
  Undersøgelsen er sendt til den mail du bruger til at logge ind på fysio.dk. Er det den samme mail der står i dine data? Prøv eventuelt at tjekke dit spamfilter, om den skulle være havnet der. Hvis det ikke virker, skal jeg bede dig om at sende en mail til medlem@fysio.dk, så vil de hjælpe dig.

  Mvh Helga
  Webkonsulent

 • helgapilegaard

  Kære Mette
  Jeg skal bede dig om at sende en mail til medlem@fysio.dk, hvis du ikke har modtaget undersøgelsen. Heri skal du oplyse hvilken e-mail, du ønsker at benytte i forbindelse med dit medlemskab hos os, dit fulde navn og fødselsdato eller medlemsnummer.
  Så sørger vi for, at du modtager undersøgelsen.

  Mvh Helga
  Webkonsulent
 • René Hasfeldt

  Har ej heller modtaget mail om den her undersøgelse - skyldes det tidligere kritiske indlæg ift DF og jeres ringe håndtering af medlemsdata (udsende relevante mails ift brugerundersøgelser, "stemmesedler", mm.)
  Mine data er opdateret!
 • Mette Smed Villadsen

  Jeg har ikke modtaget en mail vedr medlemsundersøgelsen, hvem kan jeg kontakte og få den tilsendt?
Indsend kommentar