Tjek din løn

Lønberegneren er nu opdateret med de seneste løntal. Klik ind og se, hvad andre fysioterapeuter i samme type stilling får i løn, pension, ferie og meget mere.
Foto: iStock

Danske Fysioterapeuters lønberegner er et værktøj til detaljeret sammenligning af fysioterapeuters lønniveau f.eks. til brug i forbindelse med lokale lønforhandlinger.

Lønberegneren er netop blevet opdateret med nye tal, og du kan se, hvad andre fysioterapeuter får i løn og pension alt efter, hvor de er ansat og deres anciennitet.

Du kan også se, hvor mange i samme type stilling, der har for eksempel betalt frokost og efteruddannelse. Netop denne detaljering gør lønberegneren til et vigtigt værktøj både for det enkelte medlem og for Danske Fysioterapeuters rådgivere. 

Prøv lønberegneren (kræver log ind for medlemmer)

Personligt løntjek

Knap 3.000 medlemmer har svaret på den spørgeskemaundersøgelse, der ligger bag lønberegneren. Deltagerne i undersøgelsen, kunne bede om et personligt løntjek i form af en oversigt over, hvordan de personligt ligger i forhold til andre fysioterapeuter. Disse oversigter bliver sendt ud i løbet af de næste 14 dage.

Vindere af lodtrækning

Blandt de medlemmer, som har deltaget i lønundersøgelsen, er der blevet trukket lod om to gavekort á 5.000,- kr. til kurser udbudt af Danske Fysioterapeuter. Vinderne har fået direkte besked.

Læs også: Stort løngab blandt privatansatte fysioterapeuter

Del eller udskriv artiklen
0 kommentarer til artiklen
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar