Kom til jubilæumsfest

Alle medlemmer inviteres hermed til fest i anledning af Danske Fysioterapeuters 100 års jubilæum. Kom og vær med til at fejre faget og foreningen - tilmeld dig arrangementet i din region allerede i dag.

Danske Fysioterapeuter fylder 100 år og alle medlemmer er derfor inviteret med til fest.

Vi fejrer det flotte jubilæum i maj måned med fem regionale fester – alle såkaldte ”fyraftensarrangementer”.

Til festerne vil vi byde på bobler og en stående buffet, der serveres sammen med Boom Musics rytmiske indslag og musikale underholdning i bedste ”fys-stil”.

Professor Kurt Jacobsen, der har forfattet bogen ”100 år i bevægelsen”, som udkommer i april, vil fortælle om fysioterapiens historie gennem de sidste 100 år. Her vil han bl.a. sørge for at gæsterne beriges med en levende fortælling om udviklingen fra massage til fysioterapi og fysioterapeuternes årelange kamp for anerkendelse, selvbestemmelse og kontrol over faget.

Sundhedscoach og foredragsholder Chris MacDonald vil også deltage i festen og give sit bud på, hvordan fysioterapeuter de næste 100 år fortsat kan motivere og holde mennesker i bevægelse.

Udover at fejre faget og foreningen, så er festen naturligvis også en oplagt mulighed for at møde gamle studiekammerater og kollegaer.

Det er gratis for medlemmer af deltage i jubilæumsfesterne – det er dog vigtigt at bemærke, at der kun er plads til et begrænset antal deltagere i hver region. Tilmelding sker derfor efter først-til-mølle-princippet via nedenstående links.

Arrangementerne blev afholdt:

 

 

Del eller udskriv artiklen
1 kommentarer til artiklen
×Skriv en kommentar
  • Elizabeth Susan Perriton

    tilmelding til festen 16/5
Indsend kommentar