Se de valgte til repræsentantskabet

De 56 fysioterapeuter i det nye repræsentantskab er nu fundet. Læs her hvem det blev.

Valget til repræsentantskabet er overstået, og det ligger dermed fast, hvem der indgår i Danske Fysioterapeuters repræsentantskab.

Repræsentantskabet er Danske Fysioterapeuters øverste myndighed og mødes næste gang 9.-10. november 2018.

Ud over de 46 valgte repræsentanter, består repræsentantskabet af fire repræsentanter udpeget af Tillidsrepræsentantrådet, Arbejdsmiljørådet og Samarbejdsudvalget på praksisområdet. Derudover har de fem regionsformænd og formanden for Danske Fysioterapeuter også plads i repræsentantskabet.

16 procent af de stemmeberettigede valgte at stemme. Der var fredsvalg i Region Midtjylland, Region Sjælland, Region Nordjylland og på Færøerne, da der ikke var opstillet flere kandidater, end der skal vælges. 

Se det nye repræsentantskab

Se stemmetallene

Del eller udskriv artiklen
8 kommentarer til artiklen
×Skriv en kommentar
 • tina lambrecht

  Kære alle
  Tillykke med jeres valg, jeg glæder mig til at se jer til repræsentantskabet, men forhåbentlig også i mange andre sammenhænge :-)
  god sommer til Jer alle.
  mvh Tina lambrecht
 • Kim Schousboe

  Jeg er også glad og stolt over at være genvalgt til Repræsentantskabet.

  Som AMIR- og kommunal repræsentant er det mig magtpåliggende, at arbejdsmiljø og vilkår i langt højere grad kommer på dagsordnen. Hvad kan vi bruge flere lønkroner til, hvis der ikke samtidigt værnes om arbejdsmiljøet.
  Det er ikke mange sætninger, der er skrevet ind omkring arbejdsmiljø i OK18, men det er naturligvis heller ikke i arbejdsgivernes interesse. Jeg ser mange fysioterapeuter være pressede, stressede i hverdagen, der kan medføre fatale konsekvenser for den enkelte måde menneskeligt og økonomisk. Vi er nødt til som forening at passe på vores medlemmer. Samtidig presses kommunerne og fysioterapeuterne af de nye ventetidsregler!

  Lad os passe på hinanden i fællesskab.
 • Tilde Randsborg

  Jeg er glad for genvalget til Danske Fysioterapeuters repræsentantskab.... det er en ære, tak for stemmerne👍🏼
  Jeg ønsker bla. mere medlemsinddragelse i foreningen, det må være medlemmerne der sætter retningen for vores fag og for vores forening.
  Hvis I, kære kollegaer, har ideerne der skal stilles som forslag, ideer der kan fremme vores fag og fremme fysioterapeuters arbejdsmarked, så er de kærkomne 😊
  I kan også altid kontakte regionsbestyrelsen.

  Tak for valget. Jeg glæder mig.
  Tilde Randsborg
 • Lau Rosborg

  Jeg vil meget gerne takke for valget og samtidig ønske andre tillykke med deres valg. Jeg syntes også at det er bekymrende med den meget lave stemmepct, men der hører enigheden også op.
  Jeg tror problematikken er meget mere kompleks end ”nogen er skyld i noget” eller ”nogen gør noget forkert”.

  Vi har DSF med 18 faglige selskaber, hvor hver bestyrelse arbejder hårdt og dedikeret og det er min fornemmelse, at langt de fleste når langt ud over rampen ift deres medlemmer.

  Vi har 5 regionsbestyrelser som fungerer godt, laver en kæmpe indsats lokalt. Det er folk fra alle sektorer som arbejder godt sammen om alt lige fra politisk lobbyisme til fagstafetter og gå-hjem-møder.
  Vi har et velfungerende TR-system med engagerede og dedikerede folk, som er tæt på deres kollegaer.
  Vi har et velfungerende SU-system med en god kontakt til praksis.

  Her har vi altså 35-40 generalforsamlinger. Hvor stor en pct-del af de givne medlemmer deltager i de respektive generalforsamlinger?

  Mit gæt er under 5%. Og min påstand er, at alle her gør rigtig meget godt og værdifuldt.

  Så hvorfor den lave stemmepct?

  Det kunne jo være ”førebunkerens” skyld, som det indimellem har været antydet.
  Altså, alt det fantastiske som oparbejdes lokalt, lægges ned fra central side.
  Her må jeg også melde pas, jeg har ikke mødt nogen, hverken i HB eller sekretariatet, som ikke arbejder benhårdt for at skabe et stærkt DFys til medlemmerne.

  Selvfølgelig skal vi tage det alvorligt, at vi har en lav stemmepct og selvfølgelig skal vi have en åben debat om det.

  Min drøm ville være, at vi fik kompetente folk udefra til at kigge os over skulderen for at komme med konstruktive input, måske er vi ikke så meget anderledes end så mange andre.
 • Jeanette Præstegaard

  Jeg takker Region Hovedstaden for at blive valgt ind i Repræsentantskabet. Jeg vil arbejde hårdt for at regionens stemme bliver hørt.

  En stemmeprocent på 16 procent anser jeg som en stor udfordring, som jeg forventer, at der afsættes tid til at drøfte på repræsentantskabsmødet. Dette med henblik på at diskutere hvordan Danske Fysioterapeuter kan få succes med medlemsinddragelse både holdningsmæssigt og løsningsorienteret.
 • Rasmus Gormsen Hansen

  Jeg er glad for at blive valg og ser frem til repræsentantskabet. Men jeg er enig med dig Bente, det er et problem, at kun 16 % stemmeberettigede valgte at stemme.

 • Morten Topholm

  Jeg ser frem til at høre konstruktive løsninger og forslag til ændringer fra din side Bente, som positivt spiller ind og styrker vores fag og vores forening. Den plade du det sidste år har sat på at “der er noget galt i Dfys” må efterhånden følges op med ord og handling og løsninger. Brok fører til intet.
  Men tillykke med det flotte valg trods lav stemmeprocent.
 • Bente Annie Sørine Andersen

  Jeg takker for valget.., og er meget ydmyg for alle, som har stemt på mig. Kun overall overhalet af Morten 😉
  Den lave stemmeprocent er rystende, og vores fagforening har et problem. -ikke kun en udfordring.
  Jeg skal gøre mit bedste. 👍
Indsend kommentar