42-årig studerende vil i hovedbestyrelsen

Karen Margrethe Aunsholt fra Professionshøjskolen UCL i Odense er kandidat til posten som studenterobservatør i hovedbestyrelsen. 3.000 studerende får mulighed for at vælge en af de to kandidater, der har meldt sig til posten.
Karen Margrethe Aunsholt er kandidat til posten som studenterobservatør i hovedbestyrelsen.

Der har meldt sig endnu en kandidat til posten som studenterobservatør i hovedbestyrelsen. Karen Margrethe Aunsholt er 42 år og studerer på professionshøjskolen UCL i Odense.

Hun har valgt at starte på fysioterapeutuddannelsen efter en lang karriere som professionel danser, og hun vil som observatør arbejde for at give hovedbestyrelsen større forståelse for livet på professionshøjskolerne og gøre Danske Fysioterapeuter mere synlig for de studerende.

De studerendes stemme i hovedbestyrelsen

Der er 3.000 fysioterapeutstuderende i Danmark, og de skal have en stemme i Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. Det er baggrunden for, at der afholdes valg. Der er to kandidater til posten, Karen Margrete Aunsholt og Amalie Bjerre Jørgensen.

Læs hvad Karen Margrethe Aunsholt har på sit valgprogram

Læs hvad Amalie Bjerre Jørgensen har på sit valgprogram 

Du modtager mail med stemmeseddel

Valget afholdes i perioden 28. januar til 3. februar. Alle medlemmer af Danske Fysioterapeuter, der er studerende på en professionshøjskole, får mulighed for at stemme. De vil modtage en mail i deres mailboks og e-boks, der giver dem adgang til en stemmeseddel.

Læs mere om valget

Del eller udskriv artiklen
0 kommentarer til artiklen
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar