Vil du vinde Bachelorprisen 2020?

Danske Fysioterapeuter uddeler hvert år en pris på 25.000 kr. til den bedst vurderede artikel skrevet på baggrund af et bachelorprojekt. Studerende, der er ved at skrive eller netop har afsluttet deres bachelorprojekt, kan komme i betragtning til prisen.
Fysioterapeut Trine Grønbek Hamborg vandt Bachelorprisen 2019 for sin artikel om, hvilke faktorer der har betydning for fear of falling hos ældre. Foto: Sisse Stroyer

Er du nyudklækket fysioterapeut eller ved at lægge sidste hånd på bachelorprojektet, så kan du deltage i Danske Fysioterapeuters Bachelorpris 2020.

Prisen har til formål at anerkende den store mængde viden, der bliver produceret, når fysioterapeutstuderende landet over undersøger kendte fysioterapeutiske emner fra nye vinkler eller udforsker nye faglige problemstillinger i forbindelse med deres bachelorprojekt.

Bachelorprisen bliver uddelt én gang om året og lyder på 25.000 kr.

Prisen er både et fagligt skulderklap og et godt udgangspunkt, når du som nyuddannet skal søge job. Det er også en mulighed for at få videreformidlet din viden i forbindelse med bachelorprojektet, og Danske Fysioterapeuter opfordrer alle nyuddannede i 2019 til at deltage.

For at komme i betragtning til Bachelorprisen, skal du skrive og indsende en artikel over bachelorprojektet senest den 20. februar 2020.
 

Del eller udskriv artiklen
0 kommentarer til artiklen
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar