Fagkongres 2022 – hvad vil du gerne opleve?

Hvis du vil have indflydelse på, hvad der skal på det faglige program for den kommende fysioterapeutiske fagkongres - så er det nu, du skal byde ind. Vi hjælper dig til at finde inspiration og giver gode råd til at kvalificere dine idéer.
Foto: iStock

Forberedelserne til Danske Fysioterapeuters Fagkongres 2022 er allerede i fuldt sving. Og det spændende faglige program er blandt de første vigtige milepæle, der skal fastlægges.

Programmet skal være fagligt vedkommende og inspirerende for de omkring 1.200 fysioterapeuter, som der ventes at deltage ved kongressen, der finder sted den. 17.-19. marts 2022 i Odense. Derfor ser vi også gerne, at du som medlem gør din indflydelse gældende, og sætter dit præg på programmet. Du kan derfor allerede nu byde ind med forslag til både keynote speakers, symposier, workshops og som noget helt nyt Round Table sessioner.

Værd at vide om indsendelse af forslag til fokuserede
symposier, keynote speakers, round table og workshops.

Særligt fokus på anvendelighed

De indsendte forslag vil hver især blive kvalitetsvurderet af det videnskabelige panel, som denne gang består af Jane Andreasen (formand), Thomas Bandholm, Nanna Rolving og Søren Thorgaard Skou. Herefter sammensættes det endelige program under hensyntagen til mangfoldighed og bredde i fysioterapifaget. Der vil i den forbindelse være et særligt fokus på, at dét program, der præsenteres på fagkongressen, i videst mulige omfang har en konkret og praktisk anvendelighed for de deltagende fysioterapeuter.

Vi har samlet en række gode råd, som du med fordel kan have med i dine overvejelser - når du indsender dine forslag til det faglige program. 

Læs vores FAQ her

Har du spørgsmål i forbindelse med indsendelse og udformning af forslag, er du velkommen til at rette henvendelse til Janne Dyrby, som er projektleder for det faglige program. 

Du kan også deltage i en spørgetime online den 13. januar 2021, hvor medlemmer fra det videnskabelige panel også vil deltage.

Se tidsplan for planlægningen af det faglige program 

Del eller udskriv siden
2 kommentarer