Det videnskabelige panel er klar

Danske Fysioterapeuters Fagkongres løber af stablen den 17.-19. marts 2022, men allerede nu er planlægningen af det spændende faglige program i fuld gang. Og her spiller det videnskabelige panel en vigtig rolle.
Det videnskabelige panel for Danske Fysioterapeuters Fagkongres 2022 er på plads

Selvom der er cirka 1,5 år til Danske Fysioterapeuters næste fagkongres skal afholdes, så er de indledende øvelser allerede gået i gang. Som noget af det væsentligste for tilrettelæggelsen af det faglige spor, er udpegningen af det videnskabelige panels medlemmer.

Det videnskabelige panel har som en af deres fornemmeste opgaver at kvalitetssikre fagkongressens spændende og alsidige faglige program, hvor anvendelighed i den fysioterapeutiske praksis er i fokus.

Medlemmerne af det videnskabelige panel

Danske Fysioterapeuter er umådelig stolte af og glade for at kunne præsentere de fire spændende fysioterapeutiske forskere, der skal hjælpe med at planlægge programmet for fagkongressen i 2022.

  • Jane Andreasen, forskeransvarlig ved Aalborg Universitetshospital og lektor på AAU
  • Nanna Rolving, forsker ved Defactum og lektor ved AU
  • Søren T. Skou, professor ved SDU og forskningsleder ved Næstved-Slagelse-Ringsted Sygehuse
  • Thomas Bandholm, professor ved KU og forskningsleder ved Amager-Hvidovre Hospital

Selvom det videnskabelige panels medlemmer kommer med hver deres baggrund, så har de dog ét til fælles: De er alle meget optagede af at bygge bro mellem den fysioterapeutiske forskning og den kliniske praksis.

”Jeg glæder mig til at kunne bidrage med min egen viden og erfaring som både kliniker og forsker, til at sikre, at vi får lavet et program af både en høj videnskabelig kvalitet, men som samtidig har fokus på det anvendelsesorienterede og praksis-relevante i oplæg og symposier. Derudover glæder jeg mig til at arbejde sammen med de andre dygtige kolleger i det videnskabelige panel”, siger Nanna Rolving.

Se det videnskabelige panels blå bog

En fest for fagligheden og fællesskabet

Det videnskabelige panels medlemmer har alle tidligere deltaget i Danske Fysioterapeuters Fagkongres. Det har resulteret i en masse små og store  faglige og sociale oplevelser, som de gerne deler ud af. Personlige erfaringer, som formentlig kan gøre de fleste fysioterapeuter nysgerrige og ivrige efter at være en del af den store fagfestival – uanset om man har været med før eller planlægger at deltage for allerførste gang.

Vi har spurgt panelets medlemmer om, hvad fagkongressen og det faglige program betyder for dem.

 

Vi ser frem til tre spændende dage, som skal inspirere vores medlemmer i deres fysioterapeutiske virke og give grobund for mange nye og interessante professionelle relationer.

Har du spørgsmål til det kommende faglige program, kan du kontakte Danske Fysioterapeuter på mail: fagkongres@fysio.dk 

Del eller udskriv siden
4 kommentarer