Vil du med til repræsentantskabsmøde?

Vil du høre formanden for Danske Fysioterapeuter Tina Lambrechts beretning og overvære uddelingen af Danske Fysioterapeuters Pris? Du har som medlem mulighed for at overvære Danske Fysioterapeuters repræsentantskabsmøde den 7. november.
Vil du overvære Danske Fysioterapeuters repræsentantskabsmøde den 7. november i Nyborg? Tilmeld dig senest 31. oktober. Her ses repræsentantskabsmødet i 2018. Foto: Jens Wognsen.

Som medlem er du velkommen til at overvære Danske Fysioterapeuters repræsentantskabsmøde, der foregår 7. november i Nyborg.

Repræsentantskabsmødet afholdes normalt over to dage, men som følge af covid-19 har der ikke været mulighed for at forberede punkterne og inddrage medlemmerne som vanligt. Derfor foreslår hovedbestyrelsen, at repræsentantskabsmødet afkortes til en dag, og at der afholdes ekstraordinært repræsentantskabsmøde 19. og 20. marts 2021.

Det betyder, at en række forslag og debatter, bl.a. om foreningens politiske struktur og analysen af praksissektoren, udskydes til det ekstraordinære møde næste år, hvis repræsentantskabet godkender forslaget.

Hør formandens beretning

På repræsentantskabsmødet kan du høre formandens beretning og den efterfølgende debat, fremlæggelse af regnskab og budget og overvære uddelingen af Danske Fysioterapeuters Pris.  

Hvis du har lyst til at deltage, så send en mail til direktionssekretær Bente Molberg, bm@fysio.dk, oplys dit navn og medlemsnummer.

Danske Fysioterapeuter betaler forplejning under mødet. Send din tilmelding senest 31. oktober.

Læs mere om baggrunden for forslag om afkortning af repræsentantskabsmøde

Del eller udskriv siden
0 kommentarer