Webinar om patellofemorale smerter

Den 7. august, afholdes et gratis webinar om patellofemorale smerter, hvor resultaterne fra verdens største RCT-studie præsenteres af dr. Mark Matthews.
Foto: iStock

Bliv opdateret med den nyeste viden om patellofemorale smerter af førende danske og internationale eksperter på et webinar, der afholdes i morgen, den 7. august.

På det gratis webinar vil forskeren, dr. med. Mark Matthews fra Ulster Universitet præsentere resultaterne fra verdens største lodtrækningsstudie om behandling af patellofemorale smerter, som fandt sted i Aalborg, Danmark samt i Brisbane, Australien.

I studiet deltog også den danske fysioterapeut, professor Michael Skovdal Rathleff fra Aalborg Universitet. Studiet blev for nyligt publiceret i verdens førende idrætsmedicinske tidsskrift, British J Sports Medicine. 

Find artiklen her

Forskere og klinikere diskuterer

På webinaret kan du blandt andet få at vide: om man kan forudsige, hvem der har størst gavn af fodindlæg, og hvad virker bedst – styrketræning af hoften eller fodindlæg?

Efter Mark Matthews præsentation af det nye studie er der paneldiskussion om behandling af patellofemorale smerter. I panelet sidder dygtige klinikere og forskere, som vil diskutere nyeste forskning indenfor området, og hvordan man kan sætte det i spil i klinikken med patienterne.

Desværre blev vi sent opmærksomme på dette webinar, men håber, at de, der måtte være interesserede, enten var bekendt med det i forvejen eller har mulighed for at rydde kalenderen og overvære det i morgen.

Opdateret 26. august med link til webinar

Del eller udskriv siden
11 kommentarer