27-årig fysioterapeutstuderende vil i hovedbestyrelsen

Mathilde Bæk-Larsen fra Københavns Professionshøjskole er kandidat til posten som studenterobservatør i hovedbestyrelsen. Der er frist for at stille op til posten den 20. oktober.
Mathilde Bæk-Larsen stiller op til posten som studenterobservatør i Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. Der er deadline for opstilling til posten den 20. oktober 2021. Foto: iStock

Den første kandidat til posten som observatør for de studerende i hovedbestyrelsen har meldt sig. Mathilde Bæk-Larsen er 27 år og studerer på Københavns Professionshøjskole på 3. semester.

Som observatør i hovedbestyrelsen vil hun blandt andet arbejde for, at Danske Fysioterapeuter kan hjælpe, oplyse og guide de studerende i forhold til det fremtidige arbejdsmarked.

Se Mathilde Bæk-Larsens valgprogram

Du kan stadig nå at stille op til posten

Baggrunden for at indkalde kandidater til en observatørpost i hovedbestyrelsen er, at de omkring 3000 fysioterapeutstuderede skal have en stemme i Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse.

Forudsætningen for at stille op er, at du er fysioterapeutstuderende på en professionshøjskole, og er medlem af Danske Fysioterapeuter.

Som observatør i hovedbestyrelsen og repræsentantskabet modtager du et honorar på omkring 26.250 kroner om året og forventes at deltage i hovedbestyrelsens møder samt på foreningens repræsentantskabsmøde.

Læs interview med den tidligere observatør Amalie Bjerre Jørgensen

Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at stille op, kan du læse mere om posten og hvad der kræves eller kontakte politisk konsulent Anders Lorentzen på 60 21 87 13 eller all@fysio.dk.

Der er deadline for opstilling til posten den 20. oktober 2021.

Del eller udskriv siden
0 kommentarer