Det er lærerigt, udfordrende og man kan gøre en forskel

De fysioterapistuderende udgør en stor del af medlemmerne af Danske Fysioterapeuter. Derfor er det vigtigt, at deres stemme høres, mener Amalie Bjerre Jørgensen, der er tidligere observatør for de studerende i hovedbestyrelsen.
"Jeg vil gerne opfordre andre til at stille op som observatør, hvis man har lyst til at være et talerør for sine medstuderende og har mod på at få et indblik i det politiske maskinrum i en fagforening," siger Amalie Bjerre Jørgensen, som er tidligere observatør for de studerende i hovedbestyrelsen. Foto: Privat.

”Det er vigtigt, at man har en observatør som repræsenterer de mange studerende, der er medlem af Danske Fysioterapeuter.”

Sådan siger Amalie Bjerre Jørgensen, der til daglig læser fysioterapi på professionshøjskolen Absalon og som i lidt over to år har været de studerendes observatør i hovedbestyrelsen.

Derfor opfordrer hun også andre til at stille op til posten:

”Jeg vil gerne opfordre andre til at stille op som observatør, hvis man har lyst til at være et talerør for sine medstuderende og har mod på at få et indblik i det politiske maskinrum i en fagforening.”

Man kan gøre en forskel

Adspurgt hvad Amalie Bjerre Jørgensen særligt er stolt af fra sin periode i hovedbestyrelsen, peger hun på det at kunne hjælpe og gøre en forskel for sine medstuderende.

”Jeg husker særligt tilbage på, da vi opdagede at nogen af de norske studerende i Danmark ikke vidste, at de skulle i turnus, når de kom hjem til Norge med den danske fysioterapi-uddannelse i hånden. At være med til at oplyse de norske studerende, hjælpe dem på vej med løsninger og guide dem i, hvad de kunne gøre, er noget af det, som har gjort et særligt stort indtryk på mig”

Har lært en masse

Når hun skal beskrive sin tid i hovedbestyrelsen, er de to første ord der popper op, at det har været både lærerigt og udfordrende:

”Det har været lærerigt at observere hvor mange forskellige og nuancerede holdninger man kan have til det samme emne, på trods af, at man har den samme professionsbaggrund, siger Amalie Bjerre Jørgensen og påpeger videre:

”Men netop det lærerige har samtidig også været noget at det mest udfordrende ved at sidde i hovedbestyrelsen.”

Tak til hovedbestyrelsen

Udfordringerne til trods har det været en god oplevelse at sidde i hovedbestyrelsen – ikke mindst på grund samarbejdet med den øvrige hovedbestyrelse:

”Jeg vil gerne sige tak for samarbejdet til den tidligere hovedbestyrelse - jeg ønsker den nye hovedbestyrelse god vind med arbejdet, og håber de vil tage varmt imod den nye observatør, " afslutter Amalie Bjerre Jørgensen.

 

Del eller udskriv siden
3 kommentarer