Endnu en fysioterapeutstuderende vil i hovedbestyrelsen

Mathias Frederiksen fra UCL i Odense er også kandidat til posten som studenterobservatør i hovedbestyrelsen. Dermed skal der være kampvalg om posten.
Mathias Frederiksen stiller op til posten som studenterobservatør i Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse. Der er deadline for opstilling til posten den 20. oktober 2021. Foto: Privat.

Endnu en kandidat har meldt sig til posten som observatør for de studerende i hovedbestyrelsen. Mathias Frederiksen stiller op til posten. Han er 25 år og studerer på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Odense.

Som observatør i hovedbestyrelsen vil han blandt andet gå langt for at sikre, at både faget og fysioterapeutuddannelsen lever op til sit fulde potentiale.

Da der nu er to kandidater til posten, skal der være kampvalg, hvor de studerende skal stemme om, hvem der skal repræsentere dem.

Se Mathias Frederiksens valgprogram

Læs om Matilde Bæk-Larsen, der også stiller op

Du kan stadig nå at stille op til posten

Baggrunden for at indkalde kandidater til en observatørpost i hovedbestyrelsen er, at de omkring 3000 fysioterapeutstuderede skal have en stemme i Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse.

Forudsætningen for at stille op er, at du er fysioterapeutstuderende på en professionshøjskole, og er medlem af Danske Fysioterapeuter.

Som observatør i hovedbestyrelsen og repræsentantskabet modtager du et honorar på omkring 26.250 kroner om året og forventes at deltage i hovedbestyrelsens møder samt på foreningens repræsentantskabsmøde.

Der er deadline for opstilling til posten den 20. oktober 2021.

Læs interview med den tidligere observatør Amalie Bjerre Jørgensen

Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at stille op, kan du læse mere om posten, og hvad der kræves eller kontakte politisk konsulent Anders Lorentzen på 60 21 87 13 eller all@fysio.dk.

Del eller udskriv siden
0 kommentarer