Jeanette Præstegaard er kandidat til formandsposten

Jeanette Præstegaard har meldt sig som kandidat til posten som formand for Danske Fysioterapeuter. Der er nu tre kandidater. Fristen for opstilling er den 1. januar 2022 kl. 12.
Jeanette Præstegaard har meldt sig som kandidat til posten som formand for Danske Fysioterapeuter. Foto: Kasper Løjtved.

Der er nu tre kandidater til posten som formand for Danske Fysioterapeuter, efter Jeanette Præstegaard også har meldt sit kandidatur til posten.

Jeanette Præstegaard er docent på Professionshøjskolen Absalon, og sidder blandt i hovedbestyrelsen, Danske Fysioterapeuters regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, Udvalg for Praksisoverenskomster (UP) og TR-rådet.

Jeanette Præstegaards valgoplæg mv. vil blive offentliggjort på Danske Fysioterapeuters valgside i starten af januar måned, når fristen for opstilling til formandsposten er udløbet.

Frist for opstilling den 1. januar 2022

Der kan stadig nå at komme yderligere kandidater til formandsposten. Deadline for opstilling er den 1. januar 2022 kl. 12.

Da der nu er tre kandidater, skal der være kampvalg. For at du kan lære kandidaterne bedre at kende, inden du sætter dit kryds, afholdes der tre virtuelle valgmøder i januar måned.

Læs nyhed om virtuelle valgmøder