Stil op som kandidat til sektionsbestyrelsen

Er du arbejdsgiver eller studerende, har du nu mulighed for at stille op som kandidat til en af de to sektionsbestyrelser. Det er en mulighed for at få indflydelse på, hvordan arbejdsmarkedet for fysioterapeuter skal udvikle sig.
Vi skal senest modtage din mail 5. juli klokken 12.00, hvis du vil stille op som kandidat til valget. Foto: iStock.
  • Vil du være med til at præge udviklingen på fysioterapeuternes arbejdsmarked?
  • Ønsker du indflydelse på, hvordan arbejdsforholdene skal være i praksissektoren?
  • Og har du gode ideer til, hvordan vilkårene for fysioterapeuter kan fremmes?

Så kan det være, at en plads i bestyrelsen for Sektionen for arbejdsgivere eller i Sektionen for ansatte, lejere og selvstændige uden arbejdsgiveransvar (SALS) er noget for dig.

De seneste to år har bestyrelserne særligt brugt tid på at forhandle og implementere minimumskontrakter, der skal sikre ordnende løn- og arbejdsforhold i praksissektoren.

Næste opgave bliver at forhandle standardaftalen for lejere, herunder standardaftalen for lejere på klinikker uden overenskomst. Disse forhandlinger forventes genoptaget i september 2021.

I arbejdsgiversektionen er der to ledige pladser for medlemmer uden overenskomst med Regionernes Lønnings- og Takst Nævn (RLTN) og en ledig plads for medlemmer, der har overenskomst med RTLN. I SALS-sektionen er en plads ledig til en studerende. Der skal afholdes ordinært valg til bestyrelserne i 2022, hvor der er mulighed for at genopstille.

Så hvis du har tid og lyst, har du nu muligheden for at stille op som kandidat. 

Hvis du stiller op til valg

Hvis du har mod på opgaven, så send en mail til valg@fysio.dk.

Her skal du skrive dit navn og om du er studerende eller arbejdsgiver med eller uden tilknytning til overenskomsten med RLTN.

Vi skal senest modtage din mail 5. juli klokken 12.00.  

Hvis du stiller op som kandidat til valget, bliver du efterfølgende bedt om at indse en tekst med dit valggrundlag samt et foto.

Fra den 4.-18. august 2021 gives medlemmerne mulighed for at stemme på kandidaterne.

Del eller udskriv siden
0 kommentarer