Afstemning i gang om formandsvalg

Alle medlemmer af Danske Fysioterapeuter kan nu være med til at vælge ny formand for foreningen. Hvem mener du, vil være den bedste på posten?
De fire formandskandidater: Jeanette Præstegaard, Lars Henrik Larsen, Sanne Jensen og Tine Hasselbrinck Madsen
Du kan stemme til formandsvalget fra den 27. januar - 10. februar 2022. De fire kandidater er Jeanette Præstegaard, Lars Henrik Larsen, Sanne Jensen og Tine Hasselbrinck Madsen.

Opdatering 16. februar 2022
Efter en intens valgkamp har ingen af de fire kandidater opnået mere end halvdelen af de afgivne stemmer. Dermed skal to af kandidaterne nu ud i en anden runde.

Når du tjekker din indbakke i dag, finder du en mail med et link fra Danske Fysioterapeuter til afstemningen om ny formand. Det er din mulighed for som medlem af foreningen at give din stemme til den af de fire formandskandidater, som du finder bedst.

Du kan stemme fra i dag og to uger frem til midnat den 10. februar 2022.

Resultat af valget offentliggøres den 11. februar. Hvis en af kandidaterne har fået mere end 50 pct. af de afgivne stemmer, har foreningen fået en ny formand. Hvis ingen har fået mere end 50 pct. i første runde, går de to kandidater med flest stemmer videre til en ny afstemning i anden valgrunde.

Læs og hør nuancerne i valgoplæggene

De fire kandidater er enige om at ville det bedste for foreningen. Men på nogle punkter, der måske kan få betydning for din hverdag og fagets udvikling, har de forskellige ønsker til den retning, Danske Fysioterapeuter skal sætte.

Kandidaterne har præsenteret deres synspunkter på valgsiden og debatteret dem med hinanden på tre valgmøder, hvor der hver gang var to temaer og spørgsmål fra medlemmerne.

Se temaer, reportager og videooptagelser af valgmøderne

Kandidaterne

De fire kandidater er – nævnt i alfabetisk rækkefølge:

  • Jeanette Præstegaard
  • Lars Henrik Larsen
  • Sanne Jensen
  • Tine Hasselbrinck Madsen
Del eller udskriv siden
163 kommentarer