Klar. Parat. Fagkongres!

Et sprudlende program for fagkongressen er nu klar med inspiration, viden og underholdning for enhver fysioterapeut. Tilmeld dig senest den 31. januar og få early bird-rabat.
Foto: iStock

Programmet for Danske Fysioterapeuters Fagkongres 2022 i Odense Congress Center er nu på plads. Og det er kort sagt en lækkerbisken for alle fysioterapeuter, med et overflødighedshorn af oplæg, debatter, workshops, udstilling, underholdning og muligheder for at møde kolleger fra nær og fjern.

Fagkongressen finder sted fra torsdag den 17. marts til lørdag den 19. marts og vil i løbet af de tre dage, byde på mere end 100 forskellige sessioner med foredragsholdere fra Australien, Belgien, England, Canada, Norge, Sverige og Danmark. 

De mange parallelsessioner sikrer, at der er inspiration at hente for enhver fysioterapeut. Men det store udvalg kan også hurtigt virke overvældende. Der er dog hjælp at hente. Du kan nemlig med fordel besøge vores guide, der hjælper med at finde lige præcis det oplæg, der passer dig - hvad end du er nyuddannet, nysgerrig inden for et bredt spektrum eller vil betegne dig selv som en garvet og kritisk fysioterapeut!

Guide: Find det oplæg, der passer til dig

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig fagkongressen, så husk at gøre det senest den 28. februar. Du kan stadig nå at spare 500 kr. med vores early bird-rabat. Det kræver dog, at du tilmelder dig senest den 31. januar - og gerne før, hvis du også vil sikre dig et hotelværelse.

Tilmeld dig her - nu også dagsbilletter

Klædt på til fremtiden som fysioterapeut?

Fysioterapeuters faglighed er selvfølgelig på programmet allerede fra første stund ved den fælles åbning, hvor den - til den tid - nyvalgte formand sammen med formanden for Dansk Selskab for Fysioterapi byder velkommen, og resultaterne af en stor spørgeundersøgelse blandt foreningens medlemmer om "Faglighed i fysioterapi” bliver præsenteret.

På fagkongressens dag 2 vil der være masser af hyldest til fysioterapeuter – både de nye og mere garvede. Foruden uddelingen af Bachelorprisen og Danske Fysioterapeuters Pris, vil den helt nye Ph.D. Cup også blive afholdt. Her dyster 5 forskere om at vinde deltagernes gunst, og blive kåret som den bedste til at fremlægge viden på en let forståelig og klinisk anvendelig måde.

I fredagens store fællessession Klædt på til fremtiden? er der et nyt stort emne i fokus: Hvordan tegner fremtiden sig egentlig for fysioterapeuter – og hvilke udfordringer, mulige løsninger og bidrag fra teknologiens verden bringer den med sig? Her mødes Forskningschef Marianne Levinsen fra Fremforsk, Center for Fremtidsforskning, Global Head of AI and Robotics, Thomas Nørmark, NTT DATA og klinikejer samt fysioterapeut og Master i Positiv Psykologi, Charlotte Krog, Recovery Institute og med udgangspunkt i en analyse af fremtidens patienter, ser de på hvilke udfordringer og krav, det stiller til fremtidens fysioterapeuter.

Sideløbende med de faglige sessioner vil der være tre sessioner, som stiller skarpt på mere professionsfaglige dilemmaer. Her vil der være gode anledninger til at drøfte forskellige aspekter af arbejdslivet - både fysioterapeuters og patienternes:

Socialt samvær & underholdning

Mark le Fêvre kommer og træner lattermusklerne.

Bliver du mør og trænger til en pause fra de mange faglige input, har du på fagkongressen rig mulighed for at skrue op for det sociale. Du kan som altid netværke i alle pauserne, men du kan også mødes med de andre deltagere ved torsdagens get-together, eller tilmelde dig fredagens fest med middag, levende musik og masser af dans.

Lørdag runder tidligere fysioterapeutstuderende, nu stand-up-komiker, Mark le Fêvre, det hele af med både morsomme og eftertænksomme perspektiver på de muligheder og besværligheder, som tilværelsen byder på for os alle. 

Se hele programmet for Fagkongres 2022

Hent programmet som pdf

Besøg udstillingen

Samtidig med fagkongressen afholdes også Danmarks største og eneste udstilling for fysioterapeutisk trænings- og behandlingsudstyr. Her vil virksomheder med relevans for fysioterapeuters arbejdsliv i det private og offentlige regi demonstrere nye relevante produkter og vise deres services frem.

Som noget nyt vil udstillingen i 2022 være forskudt med én dag fra selve fagkongressen. Udstillingen finder således sted fra den 16.-18. marts, og vil for første gang nogensinde også være åben for deltagelse af gæster fra sundhedssektoren, som ikke deltager på selve fagkongressen.

Se den foreløbige udstillerliste her (opdateres løbende)

Del eller udskriv siden
0 kommentarer