Inspirationsdag for fremtidens fysioterapeuter

Danske Fysioterapeuter samler for første gang nogensinde fysioterapeutstuderende fra hele landet til en dag, hvor faglig inspiration, ny viden og fællesskab er i fokus.
Foto: iStock

Som noget helt nyt, inviterer Danske Fysioterapeuter for første gang nogensinde landets fysioterapeutstuderende til en hel studiedag, hvor de sammen kan netværke og tilegne sig ny viden.

Studiedagen foregår i Odense Congress Center den 16. marts og er med fuld forplejning hele dagen. Dagen er planlagt som en optakt til Fagkongres 2022, og giver således de studerende mulighed for at snuse til omgivelserne og stemningen - dagen før fagkongressens åbning.

Studiedagen er tilrettelagt efter input fra de studerende og byder på en lang række spændende oplæg. Af samme grund håber Tobias Imfeld, der er Studenterobservatør i Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse, også på at rigtig mange studerende vil benytte sig af muligheden og tilmelde sig dagen.

"Når man ikke er færdiguddannet, søger man hele tiden inspiration og ny viden. Jeg er sikker på at deltagerne vil gå fra studiedagen med en masse nye input og stor inspiration til den fremtidige karrierevej", siger Tobias Imfeld.

Spændende program venter

I programmet for studiedagen finder man en lang række spændende oplægsholdere, der kommer vidt omkring i det fysioterapeutiske miljø og forhåbentligt vil overraske og inspirere deltagerne. På dagen vil du også få relevant viden, hvis du går med tanker om at videreuddanne dig, eller blive selvstændig.

Samtidig vil der være mulighed for at møde repræsentanter fra de faglige selskaber og Danske Fysioterapeuter, samt besøge Danmarks største og eneste udstilling for fysioterapeutisk trænings- og behandlingsudstyr, hvor virksomheder med relevans for fysioterapeuters arbejdsliv i det private og offentlige regi viser deres produkter og services frem.

Du kan bl.a. glæde dig til flg. oplæg:

 • Hvad skal du vide om smerter i 2022?
  v/ Morten Høgh, fysioterapeut, Msc Pain, Ph.D. i medicin/smerteforskning
 • Placebo i klinisk praksis - ven eller fjende?
  v/ Elisabeth Bandak, postdoc fysioterapeut, Ph.D., Parker Instituttet,  Bispebjerg Frederiksberg Hospital og Syddansk Universitet
 • Fra atleter til ældre
  v/ Niklas Grundt Hansen, cand. Scient. i fysioterapi, specialist i Geriatrisk og Gerontologisk fysioterapi, udviklingsterapeut i Gentofte kommune
 • Vejen til toppen – en verdensmesters fortælling
  v/ Kristian Høgenhaug, coach, verdensmester i triatlon, cand. scient. i idræt

Se hele programmet for studiedagen

"Som studerende er det afgørende at møde nye tilgange og være åben. Programmet på studiedagen rummer efter min vurdering dét, som de studerende efterspørger lige nu - nemlig den nyeste forskning og viden på en lang række spændende områder. Samtidig er det et bredt felt af oplægsholdere, som jeg personligt ser meget frem til at overvære. Tidsplanen gør det desuden muligt at netværke, og det håber jeg, at der er rigtig mange, der benytter sig af", lyder det fra de studerendes repræsentant i Danske Fysioterapeuters hovedbestyrelse, Tobias Imfeld.

Studiedagen - kun for studerende medlemmer af Danske Fysioterapeuter

Er du eller din studiekammerat endnu ikke medlem af foreningen - men ønsker at deltage i studiedagen, så kan I nemt melde jer ind, umiddelbart før I køber jeres billet. Ved indmeldelse får I samtidig adgang til en masse faglige og kontante medlemsfordele, heriblandt fuld adgang til hele fysio.dk, bograbat, og en forsikring som dækker, hvis du kommer til at skade personer eller ting, når du udøver fysioterapi under uddannelsen.

Som studerende betaler du kun 100 kr. i kontingent i kvartalet, hvilket faktisk svarer til ca. 1 krone om dagen efter skat, da kontingentet er fratræksberettiget. 

Læs mere om medlemsfordele for studerende

Del eller udskriv siden
0 kommentarer