To regioner skal i kampvalg om formandsposten

Flere kandidater har meldt sig til formandsvalget i Region Sjælland og Region Midtjylland, mens de øvrige tre regioner bliver afgjort ved fredsvalg.
I Region Midtjylland og i Region Sjælland skal der være kampvalg om formandsposten. Foto: iStock.

Tirsdag klokken 12 udløb fristen for at stille op til Danske Fysioterapeuters valg til formand i regionerne. I to regioner er der mere end en kandidat, mens formændene i de tre resterende regioner er fundet ved fredsvalg.

Brian Errebo-Jensen fortsætter således som formand for Region Syddanmark efter 1. april. Brian Errebo-Jensen har siden december været konstitueret formand for Danske Fysioterapeuter, men vender altså tilbage som formand for Region Syddanmark.

I Region Nordjylland fortsætter Gitte Nørgaard som formand, mens der kommer en ny på posten i Region Hovedstaden. Line Schiellerup stillede op som erstatning for Tine Nielsen, og da der ikke er kommet nogen modkandidater, er Line Schiellerup nu valgt.

I Region Midtjylland og i Region Sjælland skal der være valg. De to kandidater i Midtjylland er Sanne Jensen og Christian Jesper Engvad Madsen, mens Stine Bøgh Pedersen og Kim Schousboe er de to kandidater i Region Sjælland.

Du kan finde oplysninger om kandidaterne på regionernes egne sider, ligesom du her kan se, hvornår der er mulighed for at møde kandidaterne til valgdebat.

Selve valghandlingen finder sted fra den 21.-30. marts, og du vil få direkte besked med link til afstemningen på mail.

Følg med i valget på regionernes sider

Del eller udskriv siden
0 kommentarer