Husk at søge fondspenge ved sygdom og til humanitære formål

Nu er det tid til at sende din ansøgning af sted til Danske Fysioterapeuters Solidaritetsfond, som hvert år kan uddele 100.000 kroner til medlemmer, der er syge eller er bragt i en økonomisk sårbar situation, såvel som til humanitære formål. Ansøgningsfristen er den 1. oktober.
Er du medlem af Danske Fysioterapeuter og ramt af sygdom eller bragt i en økonomisk sårbar situation? Så har du mulighed for at søge støtte fra Solidaritetsfonden. Foto: iStock.

Har du været syg i længere tid og behov for hjælp til at komme til kræfterne igen? Eller har du været ude for en ulykke, der har gjort det svært for dig at få din økonomi til at hænge sammen?

Der kan være rigtig mange grunde til, at du er endt i en svær og sårbar situation, der betyder, at du har behov for en økonomisk håndsrækning.

Nu har du som medlem af Danske Fysioterapeuter mulighed for at ansøge om penge fra Solidaritetsfonden. Fonden råder årligt over 100.000 kroner, og næste ansøgningsfrist er den 1. oktober.

Når du udfylder ansøgningsskemaet ved sygdom, skal du blandt andet skrive din baggrund for at søge støtte.

Udfyld ansøgningsskema ved sygdom

Fonden kan også give støtte til humanitære formål

Er du eller dit projekt med til at fremme sundhed og forebyggelse over for svage grupper nationalt eller internationalt? Solidaritetsfonden uddeler også penge til formål med et bredt humanitært sigte. 

Blandt tidligere modtagere er for eksempel et rehabiliteringscenter for torturofre i Jylland. Pengene fra fonden gav centret mulighed for at flytte en del af træningen af centrets patienter ud i naturen og i byen samt i et lokalt fitnesscenter. Det skulle bane vejen for, at deltagerne efterfølgende havde lettere ved at forblive aktive i lokalområdet.

Hvis du ansøger om støtte til humanitære formål, skal du vedlægge dit budget som bilag i forbindelse med ansøgningen.

Udfyld ansøgningsskema til humanitære formål