Kandidater til hovedbestyrelsen

Repræsentantskabet skal vælge 6 medlemmer til hovedbestyrelsen. Se, hvad kandidaterne har på programmet.

På repræsentantskabsmødet vælges 6 medlemmer til hovedbestyrelsen. Forud for valget får kandidaterne mulighed for mundtligt at præsentere sig selv og deres politiske mål.

Her på siden har kandidaterne endvidere mulighed for at præsentere sig selv og de faglige og politiske mål, de vil arbejde for i hovedbestyrelsen. Deres valgprogrammer vil blive offentliggjort i den rækkefølge, som de indkommer.

Hovedbestyrelsen består, foruden af de 6 medlemmer valgt på repræsentantskabet, af formand Tina Lambrecht og de 5 regionsformænd, Tine Nielsen fra Hovedstaden, Lise Hansen fra Sjælland, Brian Errebo-Jensen fra Syddanmark, Sanne Jensen fra Midtjylland og Gitte Nørgaard fra Nordjylland.

Læs kandidaternes valgoplæg

Kirsten Ægidius

Fysioterapeut og tillidsrepræsentant på Århus Universitetshospital, medlem af regionsbestyrelsen i Region Midtjylland, formand TR-rådet, medlem af hovedbestyrelsen og bestyrelsen i DSA. Genopstiller til hovedbestyrelsen.

Læs Kirsten Ægidius' valgoplæg

 

Lau Rosborg

Klinikejer, medlem af regionsbestyrelsen i Region Syddanmark og hovedbestyrelsen og kontaktperson for alle klinikker i Odense. Frivillig mentor for nydanskere i Odense. Genopstiller til hovebestyrelsen.

Læs Lau Rosborgs valgoplæg


Lis Jensen

Trænende terapeut i Haderslev kommune og tillidsrepræsentant i 20 år. Medlem af regionsbestyrelsen i Region Syddanmark og hovedbestyrelsen de seneste to år. Genopstiller til hovedbestyrelsen.

Læs Lis Jensens valgoplæg


Lisbeth Schrøder

Afdelingsleder på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, medlem af regionsbestyrelsen i Region Sjælland og hovedbestyrelsen, formand for Danske Fysioterapeuters lederråd og medlem af FTFs lederråd. Genopstiller til hovedbestyrelsen.

Læs Lisbeth Schrøders valgoplæg


Mathias Holmquist

Fysioterapeut, medlem af Danske Fysioterapeuters repræsentantskab og formand for dansk selskab for MDT, Mathias Holmquist, stiller op som kandidat til hovedbestyrelsen.

Læs Mathias Holmquists valgoplæg


Ruben Fjord Bredholt

Fysioterapeut, regionsbestyrelsesmedlem i Region Midtjylland, medlem af Danske Fysioterapeuters repræsentantskab og tillidsrepræsentant i Psykiatrisk Fysioterapi Viborg Kommune.

Læs Ruben Fjord Bredholts valgoplæg

Del eller udskriv siden