Nyhedsbreve: Sådan behandler vi dine oplysninger

Danske Fysioterapeuter udsender et nyhedsbrev til alle de medlemmer, hvor vi har registreret en e-mail-adresse. Andre kan også tilmelde sig nyhedsbrevet via vores hjemmeside. Din tilmelding til nyhedsbrevet betyder, at vi behandler oplysninger om dig.

Vi behandler dine personoplysninger for at kunne administrere dit abonnement på Danske Fysioterapeuters nyhedsbrev.

Grundlaget for, at vi kan behandle dine oplysninger, er databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og databeskyttelseslovens § 6.

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler de oplysninger, du selv har givet os, og som vi skal bruge for at kunne administrere dit abonnement: Navn, adresse, e-mail-adresser og arbejdspladsforhold.

Er du ikke medlem af Danske Fysioterapeuter, drejer det sig udelukkende om den oplyste e-mail-adresse.

Modtagere af oplysninger

Vi kan videregive eller overlade dine personoplysninger til de IT-leverandører og andre databehandlere, som bistår med levering og håndtering af abonnementet.

Hvor stammer dine oplysninger fra

Vi har modtaget oplysningerne fra dig selv. Hvis du er medlem af Danske Fysioterapeuter, har vi gjort det lettere for dig ved at indhente dine kontaktoplysninger fra vort medlemssystem.

Opbevaring af dine oplysninger

Vi opbevarer dine oplysninger så længe du ønsker at være tilmeldt abonnementet. Når du framelder dig, sletter vi dine oplysninger snarest muligt.

Data om din brug af nyhedsbrevet

For at kunne analysere og forbedre vores kommunikation, registrerer vi, hvordan nyhedsbrevet bliver læst og brugt. Konkret betyder det, at vi registrerer, om du åbner nyhedsbrevet, hvilke artikler du klikker på mv.

Dine rettigheder

Dine rettigheder vedrørende oplysningerne er nærmere beskrevet i Danske Fysioterapeuters persondatapolitik.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.

Se Danske Fysioterapeuters persondatapolitik


Del eller udskriv artiklen