To begivenhedsrige år

Pres på arbejdsmiljøet, en god overenskomst og et brag af et jubilæumsfest. 2017 og 2018 har været to begivenhedsrige år. Læs beretningen, og deltag i generalforsamlingen den 22. maj på Restaurant Bellahøj.

Det tog 5 måneder at lande en overenskomst på det offentlige område. Kun fordi at hele fagbevægelsen stod skulder ved skulder, kom der i foråret 2018 en god aftale i hus.

Læs hvordan fysioterapeuter og tillidsrepræsenter i Region Hovedstaden gjorde en stor indsats under hele forløbet, om omstruktureringer og det pres på arbejdsmiljøet, der de seneste to år har været på hospitaler og i en række kommuner i Region Hovedstaden.

Læs også, hvordan Danske Fysioterapeuters 100 års jubilæum blev markeret i Region Hovedstaden med et brag af en fest, hvor omkring 310 af medlemmerne deltog i løjerne. Og om de mange faglige arrangementer, som har været afholdt i Region Hovedstaden, ikke mindst dialogmødet i efteråret 2018.

Beretningen gør status over nogle af de udfordringer, som faget og foreningen har stået overfor de seneste to år, og hvordan Danske Fysioterapeuter i Region Hovedstaden har ageret.

Læs Region Hovedstadens beretning

Del eller udskriv siden
0 kommentarer
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar