To år er gået - 2020 med en stejl læringskurve

Overgang til AC, corona og fokus på struktureftersyn og praksisanalyse er bare nogle af de områder, der har fyldt meget de seneste 2 år. Læs beretningen, og deltag i den virtuelle generalforsamling den 15. april.
Forsidebillede fra Beretning 2019-2020

Beretningen gør status over nogle af de udfordringer, som faget og foreningen har stået overfor de seneste to år, og hvordan Danske Fysioterapeuter i Region Midtjylland har arbejdet.

Læs også om hvordan corona har påvirket hele 2020, og hvordan det har haft indflydelse på arbejdet i alle sektorer af fysioterapien.

I regionsbestyrelsen har vi blandt andet arbejdet med, hvordan vi bedst holder kontakten til jer alle sammen. Dels på grund af, at vi er en geografisk stor region og dels fordi corona det seneste år har betydet, at vi i perioder kun har kunnet møde hinanden virtuelt. Vi glæder os til at komme i gang med lokale initiativer igen med blandt andet faglige arrangementer, hvor vi blandt andet regner med at bevare virtuelle arrangementer, som et tilbud til vores medlemmer.

Få et indblik i de faglige arrangementer, som har været afholdt i Region Midtjylland, og hvordan du kan få hjælp og økonomisk støtte til et medlemsarrangement.

Du kan også nedenfor se en lille video med regionsformand i Region Midtylland Sanne Jensen.

Download og læs Region Midtjyllands beretning 2019-2020

Del eller udskriv siden
0 kommentarer