Fascinerende fascier

Lukket for tilmelding. Kom, og hør fysioterapeut Ernst van der Wijk introducere dig til fasciernes verden og dens relevans for fysioterapeuter

Om arrangementet

Hvilken rolle spiller fascierne i kroppen, og hvordan kan vi bruge det i vores undersøgelser, behandlinger og evalueringer? Få svaret, når fysioterapeut Ernst van der Wijk holder foredrag om fasciernes fascinerende verden og giver en introduktion til fascieterapien.

Ernst van der Wijk har arbejdet i mere end 25 år med kroniske smertepatienter på universitetshospitalet Erasmus i Rotterdam. Hans største passion har i alle årene været at finde mere effektive måder at behandle mennesker med kroniske smerter. Da han i 2004 blev introduceret til fascier og behandling af disse, blev han fascineret af de nye opdagelser og gode resultater.

Siden er han gået ”all in” i undersøgelsen og forståelsen af fascier og deres funktion i kroppen. Han har blandt andet udviklet Fascia Integration Therapy (F.I.T.) concept i samarbejde med Alexander Kudus.

Behandlingskonceptet bliver undervist i Rumænien, Italien, Island og Danmark og er akkrediteret af fysioterapiforeningen i Holland, hvor de to fysioterapeuter siden 2014 har uddannet over 350 fysioterapeuter.

Foredraget er på let forståeligt engelsk.

Del eller udskriv siden