Invitation til "Nål & Skål" for nye dimittender i Nordjylland

Sæt kryds i kalenderen den 22. august, hvis du bliver uddannet som fysioterapeut fra UCN i juni. Danske Fysioterapeuter glæder sig til at fejre dig.
Danske Fysioterapeuter i Region Nordjylland glæder sig til at fejre de nyeste fysioterapeuter den 22. august 2023.

"Nål & Skål" er for alle nybagte fysioterapeuter, der bliver færdiguddannede fra UCN i juni 2023, og som er medlemmer af Danske Fysioterapeuter.

Til arrangementet vil nye dimittender blive fejret af foreningen med bobler og kransekage og få overrakt Danske Fysioterapeuters foreningsnål – medlemsemblemet, der har fulgt Danske Fysioterapeuter gennem mere end 100 år. Det er i dagens anledning muligt at medbringe en gæst til arrangementet.

Hvornår: 22. august 2023, klokken 19-21.
Hvor:
Sofiendalsvej 3, Aalborg
Frist for tilmelding: 17. august 2023

Se programmet og tilmeld dig allerede i dag

 

Kom tættere på hinanden og foreningen

”Nål & Skål” er en oplagt mulighed for, at du kan gense dine studiekammerater, blive fejret af foreningen og modtage dit nye emblem. Det er dog også en anledning til at møde Danske Fysioterapeuters regionsbestyrelse, og høre mere om, hvordan du bedst gør brug af foreningen og dine mange medlemsfordele, i forbindelse med skiftet fra studerende til dimittend – og alt, hvad det indebærer.

Ved arrangementet vil Danske Fysioterapeuters formand i Region Nordjylland, Gitte Nørgaard også være til stede. Og hun ser frem til en hyggelig aften, hvor hun kan møde de mange nyuddannede fysioterapeuter: 

”Jeg glæder mig til at kunne ønske de nye dimitterende medlemmer tillykke med uddannelsen, overrække dem deres fine emblem fra Danske Fysioterapeuter og byde dem hjerteligt velkommen til professionen og fællesskabet”, lyder det fra Regionsformanden.

”Vi ønsker at give de nye fysioterapeuter så god en start på deres nye arbejdsliv, som overhovedet muligt. I den forbindelse er det også vigtigt, at de ved, hvem vi er og ved, at vores dør altid står åben, skulle de have brug for råd og vejledning. Vi vil i hvert fald gøre alt, hvad der står i vores magt, for at sikre dem en god overgang fra studielivet til arbejdslivet”, lover Gitte Nørgaard.

Ved ”Nål & Skål” kan du få en uforpligtende snak med flere repræsentanter fra foreningen. I den forbindelse vil den lokale netværkskonsulent, Jonathan Henig, også være til stede. Han vil bl.a. give input og inspiration til, hvordan du som ny fysioterapeut med fordel kan indgå i netværk med andre medlemmer af Danske Fysioterapeuter, og derigennem få en positiv og stærk faglig start på dit nye arbejdsliv.