Ekstraordinær generalforsamling i Region Sjælland

Kom og vær med til at vælge den nye regionsbestyrelse i Danske Fysioterapeut i Region Sjælland og hør hjerneforsker Troels W. Kjær's oplæg ”Hvem har en hjernestarter liggende?”.

På den ordinære generalforsamling i Region Sjælland d. 27. april 2021, blev det vedtaget at skubbe valget til regionsbestyrelsen til efter det ekstraordinære repræsentantskabsmøde d. 27. og 28. august.

Regionsbestyrelsen i Region Sjælland vil derfor gerne invitere til en ekstraordinær generalforsamling d. 13. september 2021, hvor der er valg til regionsbestyrelsen.

Efter den ekstraordinæare generalforsamling har vi inviteret hjerneforsker Troels W. Kjær til at komme med sit oplæg ”Hvem har en hjernestarter liggende?”.

Troels W. Kjær skrev i 2017 bogen "Hjernestarter – sådan træner du din hjerne", som hjælper alle os, der gerne vil optimere vores tænkning. Måske vil vi gerne være skarpere på arbejdet, motiveres bedre eller simpelthen huske bedre, og så skal vi have hjernen op i gear.

Troels har eksperimenteret og lavet undersøgelser med hjernetræning, og giver i dette foredrag konkrete redskaber og råd til, hvordan du via øvelser kan forbedre din læring, opmærksomhed og hukommelse. På den måde får du mere ud af livet, og måske bliver du endelig i stand til at huske mormors telefonnummer og indkøbslisten, når du går ud af døren.

Målgruppe

Alle fysioterapeuter og studerende med interesse for Danske Fysioterapeuter. Du skal være medlem af Danske Fysioterapeuter for at deltage.

Del eller udskriv siden