To begivenhedsrige år

Barske besparelser, en god overenskomst og et brag af et jubilæumsfest. 2017 og 2018 har været to begivenhedsrige år. Læs beretningen, og deltag i generalforsamlingen den 30. april i Ringsted.

Det tog 5 måneder at lande en overenskomst på det offentlige område. Kun fordi at hele fagbevægelsen stod skulder ved skulder, kom der i foråret 2018 en god aftale i hus.

Læs om, hvordan fysioterapeuter og tillidsrepræsenter i Region Sjælland gjorde en stor indsats under hele forløbet, og om de besparelser og omstruktureringer, der de seneste to år har været på regionens hospitaler og i en række kommuner i Region Sjælland.

Læs også om hvordan Danske Fysioterapeuters 100 års jubilæum blev markeret i Region Sjælland med et brag af en fest på Menstrup Kro, hvor omkring 200 af medlemmerne deltog i løjerne. Og om de mange faglige arrangementer, som har været afholdt i Region Sjælland, og hvordan du kan få hjælp til at arrangere et fyraftenmøde på din arbejdsplads, hvis du har en god ide til et faglig arrangement.

Beretningen gør status over nogle af de udfordringer, som faget og foreningen har stået overfor de seneste to år, og hvordan Danske Fysioterapeuter i Region Sjælland har ageret.

Læs Region Sjællands beretning

Del eller udskriv siden
0 kommentarer
×Skriv en kommentar
Indsend kommentar