Rikke Kruse

Rikke Kruse er kandidat til formandsposten for Region Syddanmark i Danske Fysioterapeuter.

Rikke Kruse er kandidat til formandsposten for Region Syddanmark. Dette er Rikkes valgside, hvor du kan finde valgoplæg og links til sociale medier.

Valgmøde

Onsdag d. 12. april blev der afholdt virtuelt valgmøde i Region Syddanmark med deltagelse af de to regionformandskandidater, Morten Topholm og Rikke Kruse. 

Interview

"Det kræver gode samarbejdsevner at skabe politiske resultater"

Vejen til bedre vilkår for fysioterapeuter går gennem godt samarbejde og vedholdende dialog med både medlemmer, ledere og politikere. Det mener Rikke Kruse, der stiller op til valget til regionsformand for Danske Fysioterapeuter Region Syddanmark.

”Jeg tror ikke på enkle løsninger, men ser det mere som et langt, sejt træk at løfte fysioterapeuters status i sundhedssektoren. Det handler om at skabe gode samarbejdsrelationer hele vejen rundt, både internt i vores forening og udadtil i forhold til uddannelserne, politikerne og beslutningstagerne i sundhedssektoren,” siger Rikke Kruse, der vil arbejde ud fra et bredt, fagpolitisk perspektiv, hvis hun vælges som regionsformand for Danske Fysioterapeuters regionale afdeling i Syddanmark.

Læs hele interviewet med Rikke Kruse

Valgoplæg

Valgoplæg af Rikke Kruse

Sociale medier

Følg Rikke Kruses valgkamp på:

Facebook

LinkedIn

Instagram

Deltag i den fælles debat

Debattér med kandidaterne