Forandringer tackles bedst i fællesskab

Oplev et ærligt og motiverende foredrag, hvor I får inspiration til at imødekomme forandringer i jeres hverdag - med ro i maven og en god stemning på arbejdspladsen. Arrangementet er afholdt i Odense og endnu en ny dato er tilføjet arrangementet i Vejen.

Anders Bjørk er en af landets største kapaciteter, når det kommer til oplæg om forandringer og personlig udvikling. Derudover er han ekspert i enneagrammet, som er en anerkendt måde at tilgå personlighedstyper og selvudvikling.

Anders Bjørk tager udgangspunkt i jeres situation, og han viser et humoristisk billede af de forskellige typer, vi er – og hvor forskelligt, vi tackler situationer. Formålet med det hele bliver derfor ikke kun at gøre den enkelte medarbejder bedre i stand til at håndtere forandringer men også at få hele arbejdspladsen til at gøre det sammen og med respekt for hinandens forskelligheder.

Få et kærligt indspark til, hvordan I tager et solidt skridt ind i fremtiden sammen ved at se forandringer som et vilkår frem for et forbigående fænomen.

I får redskaber, brugbare metaforer og et fælles sprog, som kan bruges efterfølgende. Alt sammen på en let, motiverende og uformel måde.

Program

16.30 - 17.00: Registrering og kaffe/te

17.00 - 18.30: Oplæg v. Anders Bjørk

18.30 - 19.00: Afrunding og sandwich/vand

Del eller udskriv siden